🌴🥥Terugblik op een geslaagd Jeugdkamp 2023🌴🥥

19 apr 🌴🥥Terugblik op een geslaagd Jeugdkamp 2023🌴🥥

Afgelopen weekend was het weer zover: het jaarlijkse jeugdkamp! Dit jaar reisden de expeditieleden in grote getalen af naar Bergeijk voor Expeditie Nova, waar zij zware proeven hebben moeten doorstaan om het weekend te overleven.

Na een warm ontvangst in het kamphuis, werden de expeditieleden ingedeeld in kampen, waarna zij direct de eerste proef kregen: ontwerp je eigen kampvlag. Daarna volgde voor de D/E jeugd een lichtjestocht door het bos en werd de C/B/A jeugd gedropt en moesten zij hun weg terugvinden naar het kamphuis.

De zaterdag stond volledig in het teken van de strijd tussen de vier kampen. ‘s Ochtends proeven zoals touwtrekken, skilopen, waterbekerlopen en een kruipparcours. ‘s Middags een dobbeltocht in het bos met meerdere proeven. ‘s Avonds stond de bonte avond op het programma met natuurlijk de eetproef als onderdeel. De zaterdag werd afgesloten met een disco waarna de expeditieleden zich weer konden opladen voor de laatste expeditiedag. Op zondagochtend stonden de grote spellen op het programma, zoals bekertjesvoetbal en volleybal, met het buikschuiven als afsluiter. ‘S middags stonden de expeditieleden nog het welbekende smokkelspel te wachten. Na een fanatieke en intensieve proef was er nog een lekker broodje knakworst voor iedereen. Daarna vertrokken de auto’s weer richting Bilthoven, terug naar de ‘gewone’ wereld.

De kampleiding kijkt terug naar weer een fantastisch weekend en kijkt al uit naar volgend jaar!

Speciale dank aan Verhuisservice De Bilt, Hoogvliet Bilthoven en van der Laan Groente en Fruit voor de sponsoring van het kamp dit jaar!

Bekijk een aantal foto’s op facebook hier: https://www.facebook.com/kvnova/