Terugblik Nieuwjaarsborrel en Muziekbingo

10 jan Terugblik Nieuwjaarsborrel en Muziekbingo

Geen schalen met hapjes die door de NOVA-kantine gingen, maar leden die naar verschillende ‘breakout rooms’ in Teams werden gestuurd. Zaterdag 9 januari kon de Nieuwjaarsborrel in een andere vorm gelukkig gewoon doorgaan. Als extra activiteit speelden 50 mensen daarna nog mee met de Muziekbingo.

Om 15.00 uur was iedereen ingelogd en stonden de camera’s aan. Voorzitter Pieter Keuning sprak een paar mooie woorden om het jaar 2021 voor NOVA in te luiden. Waar normaal gesproken de gesprekjes op de Nieuwjaarsborrel in de kantine vanzelf op gang komen, had de organisatie nu zelf iets bedacht. Alle aanwezigen werden willekeurig verdeeld over een aantal virtuele kamers waarin zij met twee anderen een gesprek konden starten. Op deze manier was het toch mogelijk om wat andere leden te zien én te spreken.

Na de ‘borrel’ was het tijd voor de tweede editie NOVA Muziekbingo. Eind november was de eerste editie al een succes gebleken en ook nu was het weer één en al gezelligheid. Bingomaster Michel Godefroy praatte wederom alle plaatjes leuk aan elkaar en tussendoor vermaakte de nieuwe host Vincent Baas de deelnemers met een loterij. Met de bingo en de loterij waren leuke prijzen te winnen, zoals chocoladepakketten en verschillende spelletjes.

Het was ontzettend leuk om iedereen weer te zien en te horen! Veel dank aan de organisatie en uiteraard aan de sponsoren van de heerlijke en leuke prijzen.

Een mooi, gezond én sportief 2021 voor iedereen!