4 punten voor Nova

07 apr 4 punten voor Nova

Op 6 april mocht de selectie op een zonnige zaterdag eropuit om hun eerste competitiewedstrijden te spelen. Na een oefenwedstrijd tussen 1 en 2 op donderdag waren beide teams gebrand om op de zaterdag hun eerste vier punten mee naar Bilthoven te nemen.

Voor Nova 2 stond de wedstrijd tegen Woudenberg 3 op de planning. Nova 2 kwam goed uit de startblokken en nam al snel de leiding in de score. Echter, meer dan drie punten uitlopen lukte niet. Hoewel ze bijna de hele wedstrijd voor hebben gestaan, werd het in de laatste minuten nog onnodig spannend. Een goal in de laatste minuut zorgde uiteindelijk voor een 14-15 overwinning voor Nova 2.

Nova 1 moest iets verder rijden en werd verwacht in Kudelstaart om het daar op te nemen tegen VZOD 1, maar de grootste tegenstander werd misschien wel de wind die het lastig maakte om goede schoten te pakken. Het spel was niet wat Nova 1 eigenlijk in haar mars heeft, maar goed genoeg om de wedstrijd zakelijk uit te spelen. Een verdiende 6-13 overwinning voor Nova 1.

De eerste vier punten zijn dus een feit en de selectie kijkt uit naar meer.

Volgende week is er geen wedstrijd, maar we zien jullie graag op 20 april als de selectie hun eerste thuiswedstrijden weer op het veld speelt.
14:00 Nova 2 – Synergo 4
15:30 Nova 1 – KCD 1