7 juni spelregelavond A- en B-jeugdleden

09 mei 7 juni spelregelavond A- en B-jeugdleden

Kom je ook naar de spelregelavond bij NOVA?
Heb jij altijd willen weten waarom een scheidsrechter ergens voor fluit? Of denk jij dat je alle korfbalregels kent? Kom dan 7 juni naar de spelregelavond in NOVA-kantine om alles te weten te komen over de korfbalregels en ze te kunnen testen met een officieel spelregelbewijs als resultaat!

Het is erg belangrijk dat niet alleen de scheidsrechters, maar ook alle korfballers zelf op de hoogte zijn van de korfbalregels. Daarom geeft NOVA aan alle A- en B-jeugdleden de kans om hun spelregelbewijs te halen via www.korfbalmasterz.nl. Dit spelregelbewijs is vanaf 1 september verplicht om te hebben als je in de Senioren of A-junioren speelt, dus haal hem nu alvast!

Donderdagavond 7 juni in de NOVA-kantine
In de week na de laatste competitiewedstrijd organiseert de scheidsrechterscommissie van NOVA een spelregelavond speciaal voor A- en B-jeugdleden ter voorbereiding op het spelregelbewijs.
Een bondscheidsrechter van het KNKV komt alles vertellen over de korfbalregels en hoe het is om scheidsrechter te zijn. Hij gaat dit doen aan de hand van filmpjes en verschillende praktijkvoorbeelden waarbij jij hem uiteraard vragen kunt stellen.
Om je spelregelbewijs te halen heb je een geactiveerd korfbalmasterz-account nodig. Heb je deze nog niet, dan krijg je op 7 juni de activatiecode zodat je meteen aan de slag kunt en voor de start van het nieuwe seizoen je spelregeldiploma op zak hebt!

We zien je graag op donderdag 7 juni in de nova-kantine! Houd in de tussentijd de site en Facebook in de gaten voor extra informatie!

Groeten namens de scheidsrechterscommissie,

Jaco, Andreas, Melvin, Rudi en Jasper