A4D NOVA Edition | Laatste info en routes

07 jul A4D NOVA Edition | Laatste info en routes

Vanavond is het zover: de Avondvierdaagse NOVA Edition gaat van start! Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond lopen de F, E en D met hun vriendjes/vriendinnetjes of broertjes/zusjes iedere avond een andere route van 5 kilometer. De avondvierdaagse sluiten we af op zaterdagmiddag met een intocht, waarna we met z’n allen bij NOVA eten op ons 1,5 meter terras. 

De deelnemers van de Avondvierdaagse hebben inmiddels uitleg gekregen via de mail. Zij kunnen uiteraard wel wat support gebruiken, dus kom hen vooral aanmoedigen! De eerste drie avonden lopen we in twee groepen: de E en de F samen en de D apart. De intocht lopen we op zaterdag met alle teams samen. Hieronder vind je de routes per avond:


Coronaprotocol
We willen iedereen met klem verzoeken zich aan het coronaprotocol te houden. Hieronder zetten we de belangrijkste regels op een rijtje:

  • Bij klachten: blijf thuis.
  • Was bij aankomst bij NOVA altijd je handen. Er zullen ook desinfecteerpompjes zijn.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en tot jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Een uitzondering geldt voor mensen die behoren tot één huishouden en voor mensen die een hulpbehoevende helpen. Zij hoeven onderling geen afstand te houden. Jongeren onder de 18 jaar hoeven onderling ook geen afstand te houden.
  • Alleen mensen die zich hebben aangemeld voor het eten mogen zaterdag op het terras. Heb je je niet aangemeld voor het eten, maar wil je wel aanwezig zijn bij het ererondje van onze lopers? Dan mag je om het kunstgras staan.
  • Ons terras bevindt zich buiten. We willen iedereen verzoeken zo min mogelijk naar binnen te gaan.

 

Alvast bedankt.

Let op
Zaterdagmiddag is er een toernooi bij onze buren Irene Beach. We raden iedereen aan om niet met de auto te komen, aangezien er waarschijnlijk geen parkeergelegenheid meer voor NOVA zal zijn.

Aan alle lopers: heel veel plezier en succes! Wij hebben er zin in!

De A4D-commissie,
Nici, Annemiek, Bianca, Helen, Jacco, Michel, Steven en Renske