Aan alle leden | Update van het bestuur

16 feb Aan alle leden | Update van het bestuur

Het bestuur vond het goed om jullie bij te praten over hoe het op dit moment met onze vereniging gaat. We geven je hieronder een update over verschillende zaken. 

Korfbal
Helaas is het zaalseizoen in het water gevallen. Jammer, maar gezien de omstandigheden wel een terechte beslissing van de KNKV om dit geen doorgang te laten vinden. Natuurlijk kijken we met een schuin oog naar de Topsport binnen de Korfbal League, waar wekelijks op het hoogste niveau wel competitie wordt gespeeld. Toch wel jammer dat wij nog steeds niet mogen. Gelukkig hebben we met de jeugd wel buiten kunnen trainen en de berichten daarover waren erg positief. Laten we hopen dat de senioren ook weer snel het veld op kunnen.

Binnen de vereniging zijn we al weer bezig met de voorbereidingen op het volgende seizoen. De TC heeft gesprekken gevoerd met spelers en begeleiders van de selectie om te inventariseren hoe het binnen die groep gaat en zij zijn in de afrondende fase daarvan.

Activiteiten
Ook andere commissies buigen zich over hoe we in contact kunnen blijven met elkaar. Natuurlijk zijn er al online bingo’s geweest en wellicht dat hier weer een vervolg op gaat komen.

Ook is er goed nieuws te melden inzake de Giga Kangoeroedag die NOVA om de twee jaar organiseert. Tjitske Frank heeft haar enthousiasme geuit om de kar opnieuw te gaan trekken en om deze dag in september weer te organiseren. De Giga Kangoeroedag heeft de eerdere edities veel nieuwe leden opgeleverd en is dus ook van belang voor de vereniging gebleken. Succes met de voorbereidingen!

Verder zijn er weer diverse klussen binnen en buiten onze kantine uitgevoerd. Ook deze vrijwilligers blijven onverminderd hun ding doen, wat ontzettend fijn is.

Financiën
Financieel gezien kunnen wij melden dat onze situatie nog steeds gezond is. Vanuit de gemeente zijn er toezeggingen over het niet in rekening brengen van zaal- en veldhuur en ook het KNKV heeft hier toezeggingen over gedaan. We zullen echter nog steeds geen uitgaven doen binnen de club die niet echt noodzakelijk zijn. We houden de hand dus nog even op de knip totdat we meer zekerheid hebben over de toekomst.

 

We blijven positief en hopen dat we een deel van het veldseizoen nog kunnen sporten. Wat zou het mooi zijn als dat weer kan!

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer op of langs de velden.

Het NOVA-bestuur