Aanmelden NOVA doet het samen | 23 maart

19 mrt Aanmelden NOVA doet het samen | 23 maart

Het veldseizoen is weer in aantocht. 21 maart worden alle materialen vanuit de sporthallen naar NOVA gebracht (we zoeken nog hulp). Vervolgens gaan we op zaterdag 23 maart onze accommodatie weer gebruiksklaar maken. En ook daar kunnen we veel hulp bij gebruiken! Daarom nodigen we alle (jeugd)leden en ouders van (jeugd)leden uit om samen deze klus te klaren!

We starten zaterdag 23 maart om 10.00 uur met koffie/thee met wat lekkers. We stoppen uiterlijk 15.00 uur. Maar hoe meer hulp, hoe eerder natuurlijk. Tussendoor kun je genieten van een welverdiend soepje en broodje. We sluiten af met een drankje.

Voor alle leeftijden is er wel iets te doen. Er zijn binnenklussen (bijvoorbeeld het gebruiksklaar maken van de keuken, kantine en kleedkamers) en buitenklussen (gebruiksklaar maken van het terras, veld, de speeltuin, fietsenstalling, jeu de boulesbaan).

Een uurtje helpen is al fijn! Meld je aan via dit formulier en geef aan hoe lang je kan helpen en wat je voorkeur heeft om te doen. Spontaan langskomen mag natuurlijk ook. Werkhandschoen en handig gereedschap is fijn om mee te nemen.

Zien we jou ook op 23 maart? Nova zijn we samen!

Heb je een vraag? Neem dat contact op met Nici (06 255 22 979) of Dennis (06 13 17 21 33).