Alle info over het Tienentoernooi | 18 mei

15 mei Alle info over het Tienentoernooi | 18 mei

Donderdag 18 mei is het weer tijd voor het ‘Nancy en MarTienentoernooi 2023’. Het aantal aanmeldingen was weer overweldigend.

Alle seniorenpoules zitten vol en er is zelfs een wachtlijst! Ben jij wel ingedeeld, maar kan je helaas toch niet meedoen? Dan horen wij dit graag zo snel mogelijk, zodat we je plekje aan een ander team kunnen geven.

Starttijden 
12.00 uur: senioren/A-, de B/C- en de D/E-teams
14.00 uur: F-teams (op het gras)
16.00 uur: loterij
Na de loterij: finales
18.00 uur: BBQ

Poule-indelingen en wedstrijdschema in Tournify
We zijn ook nu weer helemaal digitaal. Alle informatie over het Tienentoernooi kun je vinden op de Tournify website en in de Tournify app. Maak in de app je eigen team favoriet en je ziet gemakkelijk wanneer je moet spelen en wat de stand in je poule is.

De winnaar (bij gelijkspel even overleggen) geeft na de wedstrijd direct de stand door via een app aan Nancy (0620016309). Noem hierbij altijd je poulenummer (hetzelfde als je veldnummer), de winnaar en de uitslag.

BBQ
Iedereen die zich heeft aangemeld voor de BBQ heeft een Tikkie gekregen. Het pakket zal voor je gebakken worden door ons fantastische BBQ-Bakteam.

Mocht je nog willen helpen met bakken of achter de bar willen staan na 18.00 uur, heeeeel graag! Laat dit dan even aan Martine of Nancy weten.

Tot donderdag!