Aranka Akkermans en Dennis van der Werve versterken het bestuur

14 okt Aranka Akkermans en Dennis van der Werve versterken het bestuur

Op de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 11 oktober zijn Aranka Akkermans en Dennis van der Werve toegetreden tot het NOVA bestuur. Aranka zal geleidelijk Steven Bakker zijn rol overnemen als bestuurslid Technische Zaken. Dennis neemt de bestuursfunctie Facilitaire Zaken & Vrijwilligers over van Annemiek van der Ploeg.

Over Dennis (Facilitaire Zaken)
Dennis loopt al aardig wat jaartjes mee op onze vereniging. Zijn beide dochters Tess en Lynn spelen in NOVA C1, zelf speelt Dennis in de recreanten en valt hij tegenwoordig ook in bij seniorenteams waar een herentekort is. In het dagelijks leven is hij werkzaam als fysiotherapeut bij onze sponsor Paramedisch Centrum in Bilthoven.

Dennis gaat zich bezighouden met de facilitaire zaken bij NOVA. Dat houdt in dat hij verantwoordelijk is voor de gehele accommodatie en in nauw contact staat met de gemeente. Zo is Dennis inmiddels aangehaakt bij een aantal vrijwilligers de nieuwe rolluiken, openslaande deuren én schilderbeurt voor de buitenboel gaan realiseren in de komende weken.

De SIOP (oud papier), materiaal onderhoud en vrijwilligers commissies vallen ook onder Dennis zijn bestuursfunctie.

Dennis is te bereiken op het email adres accommodatie@kvnova.nl.

Over Aranka (Technische Zaken)
Aranka speelt al sinds de D-jeugd bij NOVA en doet dat op dit moment nog steeds in NOVA 1. Ook haar vriend Jeffrey Noordijk is actief spelend lid bij Midweek 1. In het dagelijks leven is zij Adviseur Onderwijsbeleid en Studentzaken bij het Grafisch Lyceum Utrecht.

Voor de Technische Commissie is Aranka geen vreemde, zij heeft al eens een aantal jaar in de TC gezeten als lid van de commissie en weet dus goed wat er allemaal bij komt kijken.

Naast het korfbal technische gedeelte zijn er ook een aantal commissies die onder de bestuursfunctie Technische Zaken vallen; Kangoeroe-, recreanten-, G-Korfbal- en scheidsrechterscommissie. Aranka is ook de nieuwe vice-voorzitter van Nova.

Aranka is te bereiken op het email adres tc-bestuur@kvnova.nl.