Avond4daagse NOVA Edition 2021

22 mei Avond4daagse NOVA Edition 2021

Wat was het een succes vorig jaar: de Avondvierdaagse NOVA Edition! Vijftig kinderen liepen vier keer vijf kilometer en ontvingen een medaille op de feestelijke slotdag. De organisatie is dan ook vastberaden om dit jaar weer een editie te organiseren!

De Avondvierdaagse NOVA Edition is dit jaar voor alle jeugdteams. Alle kinderen uit de F tot en met de A lopen de vijf kilometer en mogen één vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje uitnodigen om mee te lopen. Natuurlijk krijgen alle deelnemers ook dit jaar een medaille. Op de zaterdag mogen ook de Kangoeroes (vanaf 4 jaar) meelopen en ook zij krijgen een leuk aandenken.

Loopdagen en tijden
Dit jaar lopen we de Avondvierdaagse in week 24 op woensdag 16 tot en met zaterdag 19 juni. We zullen om 18.00 uur verzamelen op woensdag tot en met vrijdag. Op zaterdag, de slotdag, verzamelen we om 15.30 uur.

Opgeven en meer informatie
Meld je hier aan* om mee te lopen en gelijk een vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje op te geven. Ook kan je aangeven of je op zaterdag wilt blijven eten. Je kan je tot en met 29 mei aanmelden.

Na 29 mei ontvangen alle deelnemers meer informatie via de mail. Dan zullen ook de routes op de website worden geplaatst. Uiteraard houdt de organisatie nauwlettend de coronamaatregelen in de gaten.

 

Heb je alvast een vraag? Neem dan contact op met Nici of Michel via A4D@kvnova.nl.

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

 

*de inschrijving is gesloten.