Avond4daagse NOVA Edition voor F, E, D | Geef je snel op

10 jun Avond4daagse NOVA Edition voor F, E, D | Geef je snel op

 

 

 

 

 

‘De Avondvierdaagse’ is al jaren een groot evenement in De Bilt. Dit jaar wordt de avondvierdaagse niet meer vanuit de scholen gelopen, maar is er een heuse ‘Avond4daagse Home Edition’. Tussen 1 juni en 31 augustus 2020 mag iedereen op een eigen manier en in eigen tijd de Avondvierdaagse lopen.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om de Avond4daagse met je team en vriendjes en vriendinnetjes te lopen. Daarom organiseren wij de ‘Avond4daagse NOVA Edition’! De F, E en D lopen vier avonden vanuit NOVA, in hun NOVA shirt, een leuke route van 5km. Loop jij ook mee met je team? Ieder teamlid mag een vriendje of vriendinnetje vragen om mee te lopen. En natuurlijk krijgen alle deelnemers de enige echte Avond4daagse medaille.

De Avond4daagse NOVA Edition vindt plaats op dinsdag 7 juli, donderdag 9 juli, vrijdag 10 juli en zaterdag 11 juli. Op dinsdag, donderdag en vrijdag starten we om 17.30 uur met lopen, op zaterdag om 15.30 uur. Een vertrekschema per team volgt later, dit in verband met de mogelijk nog geldende coronamaatregelen.

Voor ouders
We zullen per team en hun vriendjes en vriendinnetjes gaan lopen, zodat de groep niet te groot wordt. Uiteraard zijn wij ook op zoek naar ouders die met een team willen meelopen. Kinderen en ouders kunnen zich hier inschrijven.

De kosten bedragen 7 euro per kind. Voor het deelnamegeld krijg je toegang tot de app eRoutes die nodig is voor het lopen van de Home Edition. Ook krijgen kinderen voor hun prestatie de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd. Daarnaast verzorgen wij per team (+ vriendjes en vriendinnetjes) een tafel met patat, snack en drinken na de intocht op zaterdag (zie hieronder). Ouders ontvangen een Tikkie van de NOVA organisatie. NOVA schrijft alle deelnemende kinderen in en betaald daar 5 euro per kind voor. Zelf inschrijven via ‘avond4daagse.nl’ hoeft dus niet. De overige 2 euro is voor het eten na de intocht.

Intocht en gezamenlijk eten
Op zaterdag organiseren we bij NOVA een corona proof Avond4daagse intocht. Kinderen mogen worden verwelkomd door de familieleden waarmee ze in één huis wonen. Na de intocht verzorgen wij per team een tafel met patat, snack en drinken.

Voor de ouders en andere gezinsleden stellen wij ons op 1,5 meter afstand ingerichte terras en onze kantine beschikbaar om daar lekker mee te eten en drinken na de intocht. We serveren verse broodjes hamburger met patat voor 5 euro per persoon.

Geef je nu op via dit formulier! Vriendjes en vriendinnetjes kunnen worden opgegeven als extra kind bij de aanmelding. Wij hebben er zin in! Als je nog vragen hebt kan je die stellen aan Michel Godefroy via A4D@kvnova.nl.