Avondvierdaagse NOVA Edition | Wat een succes!

14 jul Avondvierdaagse NOVA Edition | Wat een succes!

Vijftig kinderen, twintig kilometer en een hele hoop bekertjes limonade; de Avondvierdaagse NOVA Edition zit erop! Afgelopen zaterdag liepen de kinderen hun laatste route van vijf kilometer. Deze dag sloten alle lopers en hun familie af met een ererondje op ons kunstgrasveld en een heerlijke maaltijd op ons 1,5 meter-terras.

Avondvierdaagse NOVA Edition
Kinderen zouden dit jaar niet met school de avondvierdaagse lopen. Bij een paar enthousiastelingen van NOVA ontstond daarom het idee om de avondvierdaagse voor de jeugd te organiseren, want de avondvierdaagse is altijd een mooie afsluiting van het schooljaar. Corona gooide natuurlijk eerst roet in het eten, maar de maatregelen werden versoepeld en de landelijke organisatie van de avondvierdaagse kwam zelf ook met een mooie oplossing: de ‘Avondvierdaagse Home Edition’. Kinderen kunnen zo toch de avondvierdaagse lopen; niet in hele grote groepen, maar met bijvoorbeeld hun gezin of vriendjes en vriendinnetjes.

NOVA besloot toen om de Avondvierdaagse NOVA Edition te organiseren. Want lopen met je team en andere vriendjes, vriendinnetjes of broertjes en zusjes is toch veel gezelliger? Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag liepen de F, E en D in verschillende groepen vijf kilometer onder begeleiding van ouders en trainers.

Intocht en afsluiting
Aan het einde van hun laatste route liepen alle kinderen bij NOVA een ererondje op het kunstgrasveld. Om het hele veld stonden familie en vrienden te klappen. Daarna kregen alle avondvierdaagselopers de enige echte avondvierdaagsemedaille en een diploma van voorzitter Pieter Keuning en Steven Bakker, bestuurslid (jeugd)technische zaken.

Als afsluiting van de Avondvierdaagse NOVA Edition aten de kinderen en ouders bij NOVA. De kinderen zaten binnen aan lange tafels, de ouders buiten aan speciale familietafels op het 1,5 meter-terras.

Complimenten aan alle kids die de avondvierdaagse hebben gelopen en dank aan alle begeleiders die meeliepen; het was een groot succes! Dus wie weet komt er wel een editie 2021…

Dank aan de organisatie
Het grote succes van deze avondvierdaagse is te danken aan de enthousiaste organisatie. Alle routes zijn bedacht en uitgezet, de kinderen zijn ingedeeld in groepjes met begeleiders en kregen onderweg wat te drinken, er zijn medailles en diploma’s geregeld, het terras van NOVA kreeg een strakke indeling om aan de coronamaatregelen te voldoen en de keukenbrigade maakte een heerlijke maaltijd.

Daarom heel veel dank aan: Michel, Nici, Helen, Bianca, Hidde, Jacco, Annemiek en Steven!

Bekijk de foto’s!