Belangrijk bericht van de kledingcommissie

21 jun Belangrijk bericht van de kledingcommissie

Hieronder een bericht van de kledingcommissie betreffende het inleveren van de sponsorkleding van de selectie, de coachjassen en de wedstrijdshirts & het passen van nieuwe wedstrijdshirts.  

Sponsorkleding
Afgelopen weekend hebben de selectieleden een formulier ontvangen voor het inleveren van de sponsorkleding. Hierbij een herinnering om de sponsorkleding uiterlijk zaterdag 24 juni a.s. gewassen in te leveren.

Coachjassen
Willen alle trainers uiterlijk zaterdag 24 juni hun coachjas gewassen inleveren? De jas mag in de bestuurskamer neergelegd worden met in de jaszak een briefje met daarop je naam en eventueel gebreken geschreven.

Wedstrijdshirts
Nu alle wedstrijden zijn gespeeld (op NOVA F1 na), willen we alle teams (jeugd en senioren) vragen om de wedstrijdshirts gewassen met bijbehorende tas ook uiterlijk a.s. zaterdag 24 juni in te leveren.

Heb je vragen of wil je iets bespreken over bovenstaande, neem dan contact op met de kledingcommissie, kleding@kvnova.nl of met Nici, 06 255 22 979. Nici zal ook zaterdag 24 juni tussen 12.00 en 14.00 uur bij NOVA aanwezig zijn.

Passen nieuwe wedstrijdshirts
Ben je benieuwd hoe de nieuwe wedstrijdshirts eruit zien en hoe ze zitten? Dan is dit je kans.
A.s. zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur nodigen we iedereen uit om het shirt te komen passen.
Hoe meer mensen er komen passen, hoe beter wij inzicht krijgen in de maten die we moeten bestellen.

Nieuwsgierig en wil je ons helpen? Kom dan zaterdag 24 jun tussen 12.00 en 14.00 uur bewonderen en passen!

Sportieve groeten van Annemiek en Nici