Bericht aan alle NOVA-leden

22 mei Bericht aan alle NOVA-leden

Beste NOVA-leden,

Het korfbalseizoen is nog in volle gang. De competitie en trainingen op het veld zijn bezig, de kantine is open en er worden weer evenementen georganiseerd. Heel fijn! Om de vereniging draaiende te houden, hebben we jullie hulp hard nodig. Of je nu helpt bij de trainingen, in de kantine, door oud papier op te halen, het park te onderhouden of doordat je weet hoe we de kantine kunnen verduurzamen; alle hulp is welkom!

Met de hulp van vrijwilligers kan iedereen genieten van korfbal en de activiteiten op de club. Daarom doen we ook een beroep op jou. Wat ga jij volgend seizoen doen voor Nova? Het is niet alleen belangrijk voor de club, maar het is ook nog eens super gezellig om dit met elkaar te doen. Je leert nieuwe mensen kennen en ziet de club van een andere kant.

Voor nu en het nieuwe seizoen hebben we vrijwilligers nodig voor een aantal activiteiten. Hieronder lees je om welke activiteiten het onder andere gaat.

Trainers/coaches
Met de groei van onze vereniging hebben we mensen nodig die helpen bij het geven van trainingen of een wedstrijd coachen. Lijkt dit je leuk, maar ken je de de korfbalregels (nog) niet? Laat het ons weten, want we kunnen uiteraard ondersteuning bieden.

Iets voor jou? Voor vragen hierover kan je terecht bij tc@kvnova.nl.

Scheidsrechters
Lijkt het je leuk om een wedstrijd te fluiten? Dat kan! Meld je aan via scheidsrechter@kvnova.nl.

Oud papier ophalen
Heb je geen korfbalkennis en wil je wel graag iets betekenen voor de vereniging? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het ophalen van oud papier. Je bent een zaterdagochtend bezig en verdient hiermee ongeveer 350 euro voor de club. Dit is al jaren een belangrijke inkomstenbron voor Nova.

Vragen stellen en aanmelden kan bij Bianca Berger via siop@kvnova.nl of bel 06-42181724.

Clubhuiswerkzaamheden
Ben jij de barman of barvrouw die achter de bar ervoor zorgt dat alles soepeltjes draait? Of vind jij het leuk om achter de schermen bezig te zijn met de organisatie en voorbereiding van de bar en keuken? Meld je dan aan bij de kantinecommissie via clubhuis@kvnova.nl.

Verduurzamen kantine/ sportpark
Nova staat de komende jaren voor de uitdaging om de kantine te moderniseren en tegelijk te verduurzamen. Heb jij affiniteit met verduurzaming en lijkt het jou leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Meld je dan aan bij Dennis van der Werve via accommodatie@kvnova.nl.

Onderhoud sportpark
Ons sportpark ziet er altijd goed verzorgd uit dankzij de inzet van diverse vrijwilligers. Om deze uitstraling te blijven houden, zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om hier een bijdrage aan te leveren. Aanmelden kan bij Dennis van der Werve via accommodatie@kvnova.nl.

Nevenactiviteiten
Lijkt het jou leuk om mooie activiteiten te organiseren voor onze club? Bijvoorbeeld sportieve activiteiten voor de jeugd of senioren, een leuk uitje of een fantastisch feest. Neem dan contact op met Nynke de Boer via 0627101246 of nevenactiviteiten@kvnova.nl.

 

Wat kan jij dit en komende seizoen doen voor Nova? Hoe draag jij samen met al die andere vrijwilligers je steentje bij aan onze club? Heb je vragen over de werkzaamheden en tijdsbesteding? Laat het ons weten.

We rekenen op jullie. Alleen samen houden we Nova de mooie club die we zijn: samen zijn we Nova!

Met sportieve groet,
Bestuur Nova