Bericht vanuit het bestuur over trainers 2018

11 aug Bericht vanuit het bestuur over trainers 2018

 

Trainers/coaches seizoen 2018/2019
Het nieuwe seizoen staat voor de deur en vanaf 21 augustus zijn alle teams weer aan het trainen. De TC is erg blij dat veel teams trainers/coaches hebben. Helaas zijn we toch nog steeds op zoek naar trainers/coaches voor Nova 2, 3, A1 en B2. Hiervoor heeft de TC een aantal (hopelijk tijdelijke) oplossingen bedacht. Over de meeste van deze oplossingen hebben jullie waarschijnlijk al van TC-leden of in de wandelgangen gehoord.

Senioren
Vincent Baas zal (voorlopig) de rol als coach van Nova 2 blijven vervullen. Nova 3 zal voorlopig zonder coach de wedstrijden ingaan, wel kan met de selectie meegetraind worden.

Junioren + Jeugd
Spelers uit de selectie zullen via een roulatiesysteem de training en coaching van Nova B2 opvangen. Nova A1 zal op een zelfde manier door spelers uit Nova 3 en MW1 opgevangen worden.

Deze situatie is voor alle betrokkenen alles behalve ideaal. Daarom doen wij een verzoek op jou! Lijkt het jou leuk om een team te trainen en/of te coachen? Neem dan contact op met Vincent Baas via vincentbaas311@gmail.com of 06-18185574.