Escaperoom en bezoek aan de Julianatoren

03 okt Escaperoom en bezoek aan de Julianatoren

Zoals elk jaar had de jeugd van NOVA een dagje uit. Dit jaar hadden de oudste en jongste jeugd een aparte dag.

Julianatoren
Op zondagochtend 26 augustus vertrokken 23 kinderen van de F t/m D-jeugd met 9 begeleiders richting Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn voor het dagje uit. Daar aangekomen waren de kinderen gelijk enthousiast en wilden in allerlei attracties.

Om 13.00 uur tijdens de lunch kwamen er al verhalen over waar de meeste in waren geweest. Na een broodje te hebben gegeten, gingen de kinderen weer het park in om nog meer te beleven. Om 15.30 uur moesten we weer verzamelen om terug te keren naar NOVA.

Na afloop kregen de kinderen nog een ijsje, drinkfles en een terugkomkaartje om nog een keer te kunnen genieten van het pretpark. Bij thuiskomst waren er vele leuke verhalen over hoe leuk iedereen het heeft gevonden. Hierbij onze dank aan alle begeleiding die mee was, het was een topdag!

 

Escaperoom
De oudste jeugd deed deze keer iets anders dan normaal wordt gedaan. Bij NOVA zelf was een vette escaperoom! 20 kinderen uit de B&C hadden zich opgegeven.

Vanuit Haarlem kwam Event World met 4 boxes, die elk 4 kleinere boxes in zich hadden. Het doel van de escaperoom was om alle opdrachten binnen 1 uur en 15 minuten te voltooien om de hoofdkluis te kunnen openen.

De escaperoom werd gespeeld in 4 teams. Na een spannende 45 minuten is het alle 4 de teams  gelukt om de kluis te kunnen openen! Er werd afgesloten met een leuke groepsfoto en na afloop was er voor de kinderen een lekkere lunch geregeld, bestaande uit wat lekkere snacks en limonade. Al met al een geslaagd dagje uit voor de kinderen.

 

De Jeugdfeestcommissie