Bezoek van Sinterklaas

26 nov Bezoek van Sinterklaas

Op vrijdag 24 november kwam de Sint met 2 van zijn Pieten langs bij verschillende jeugdteams. De F-jes zaten in de kantine van NOVA en schrokken zich rot toen er ineens 2 Pieten naar binnen stormden.

Daarna gingen de Sint en zijn Pieten nog naar de E, D en Speciaal Korfbal. Ook daar schrokken de kinderen toen er ineens Pieten heel hard aanklopten, voor het raam stonden of zelfs via de achtertuin naar binnen kwamen. Er werd gezongen, gedanst en de Sint had mooie dingen over alle kinderen te zeggen. Voordat de Sint weer wegging, kregen de kinderen nog een mooi cadeautje en konden ze nog lang op zoek gaan naar pepernoten die de Pieten overal verstopt hadden in schoenen en capuchons.

Zaterdag waren de Kangoeroes heel druk aan het sporten en hadden ze een pietentraining! Dat konden de pieten natuurlijk niet missen. Daarom deden zij zelf ook nog even mee. Ze gingen paardrijden, cadeautjes door de schoorsteen gooien en natuurlijk oefenen met over de daken lopen. Er miste alleen nog 1 iemand en dat was natuurlijk Sinterklaas. De Pieten gingen op zoek en de kinderen gingen heel hard zingen met zijn allen. Natuurlijk kwam Sinterklaas toen naar binnen gelopen. De Kangoeroes deden heel goed voor aan Sinterklaas wat ze allemaal geleerd hadden tijdens de pietentraining. Daarna kregen alle kangoeroes een heel mooi cadeau van Sinterklaas en een hoop pepernoten van de Pieten.

Het was weer een groot succes met dank aan Hoogvliet Bilthoven voor het sponsoren van het strooigoed en chocoladeharten.