Bij Nova opgeleide talenten Tess van der Werve en Joran Frank geselecteerd voor Oost u17

12 mrt Bij Nova opgeleide talenten Tess van der Werve en Joran Frank geselecteerd voor Oost u17

Maandag 11 maart was de vierde en laatste selectieronde voor het districtsteam Oost u17. Talenten uit de hele regio Oost die jonger zijn dan 17 jaar meten zich tijdens deze selectietrainingen met elkaar om een plek te bemachtigen in het districtsteam van Oost u17 en kans te maken om te spelen in TeamNL u17.

Tess van der Werve (tweede van rechts) en Joran Frank (links) hebben twee seizoenen geleden de overstap naar Dalto gemaakt om hun korfbaltalent verder te ontwikkelen. Het tweetal dat is opgeleid bij Nova in Bilthoven speelt nu samen in Dalto B1 en maken met dit team kans op de play offs voor het NK B-jeugd. Aanstaande zaterdag is de laatste competitiewedstrijd en bij winst zijn zij geplaatst voor deze play offs.

Als kers op de taart voor dit mooie seizoen, waar Tess en Joran dikwijls de show stelen bij Dalto B1, zijn beiden geselecteerd voor Oost u17. Samen met teamgenoten Fjodor van Hees en Kim van Veluw mogen zij nu het district Oost vertegenwoordigen op aankomende toernooien, zoals de Challenge en pre-Challenge. Hier kunnen zij zich in de picture spelen voor TeamNL u17, een mooie volgende uitdaging.

Als Nova zijn wij supertrots dat we zulke talenten hebben voortgebracht en dat zij het zo goed doen bij hun nieuwe club. Wij wensen Tess en Joran veel succes met de nieuwe uitdaging en zullen hen vanaf de zijlijn supporten, zoals we bij al onze (ex)leden doen. Van harte gefeliciteerd!