BLOG: Nova 3 rockt!

03 feb BLOG: Nova 3 rockt!

nova-3-dec-2016[Door een speler uit Nova 3] De populariteit van ons extreem gezellige Nova 3 bezorgt de Technische Commissie slapeloze nachten. Het duurt niet lang meer of de wachtrij met spelers die erbij willen is zo lang dat we 2 teams kunnen maken. Nova 3-A en Nova 3-B stel ik dan voor. Beiden ongekend gezellig natuurlijk. Want dat kenmerkt ons team. Ik kan het nog steeds niet geloven maar één speler is er zelfs voor gestopt met de selectie. Toen een half jaar via Azië gereisd om uiteindelijk in Bilthoven bij Nova 3 uit te komen!

Er hebben in 1 seizoen nog nooit zoveel verschillende mensen in 1 team gezeten. Het jaar is nog niet voorbij maar dit jaar hebben al 16 verschillende spelers volwaardig deel uit gemaakt van dit fantastische team. (En dat terwijl eigenlijk maar 8 spelers per wedstrijd in het veld staan). Sommige spelers hebben ons tijdelijk verlaten door blessures: een gebroken voet en gezinsuitbreiding.

Dit zaalseizoen zijn we hard aan het werk om kampioen te worden. We staan momenteel bovenaan de ranglijst! Maar hebben nog wel een paar belangrijke wedstrijden te spelen. Ons team is intens fanatiek. Als we een wedstrijd spelen wordt korfbal opeens een serieuze zaak. We hebben wel gemerkt dat we maar 1x per week hoeven te trainen om op top-niveau te presteren. Okee…… ik zal eerlijk zijn: hierover zijn de meningen binnen de vereniging verdeeld.

En dan onze teamuitjes, die wil niemand missen. We zijn al ontsnapt uit de gevangenis. Ook kwam Sinterklaas in december op bezoek en heeft met slechts 2 pieten voor alle 12 spelers (!) een sinterklaasgedicht geschreven. We denken niet alleen maar aan onszelf. Nova kan bestaan doordat betrokken mensen –vrijwillig- de vereniging draaiende houden. Van Nova 3  zijn maarliefst 10 spelers actief als vrijwilliger als (bonds)scheidsrechter, coach, in commissies en het bestuur.

Deze ietwat ironische blog wordt erg lang, maar ik moet nog wat kwijt. Ik ben erg trots op de Fanbase van Nova 3. Bij 80% van de wedstrijden is onze com-ple-te Fanbase aanwezig. Ze reizen  stad en land af om ons te supporten. Dat helpt ons naar de overwinning! (Birgit en Frank – Bedankt!). We doen WEL ons best om het aantal supporters te vergroten. Om eerlijk te zijn kunnen we die wel gebruiken de komende wedstrijden. Afgelopen wedstrijd speelden we tegen onze grote rivaal MIA waarmee we onze 1e plek moeten delen. Die wedstrijd hebben we gewonnen! De mooi gevulde tribune die ons kwam aanmoedigen en onze part-time coach Roely Kuus hebben daar zeer zeker bij geholpen!! Jaja… wij hebben een parttime coach: wie kan dat nou zeggen?!

Vandaar… Nova 3 rockt. Nu op naar het kampioenschap – hopelijk met jullie steun !

X een speler uit Nova 3


(De wedstrijd van komende zaterdag: Nova 3 – Badhoevendorp 2 gaat helaas niet door. Onze tegenstander op de 3e plek kan geen volledig team bij elkaar krijgen).

 

———————————————————————————————–

[Namens de Communicatie Commissie:] Heb je zelf nog meer leuk nieuws te melden?!
Mail dan naar redactie@kvnova.nl. We ontvangen graag een filmpje van jouw Supervette Korfbal-actie, je wedstrijdverslag, foto’s van je wedstrijd of een leuke blog!