Cafetaria de Rooy en Keurslagerij van Schie verlengen sponsorcontract

16 mrt Cafetaria de Rooy en Keurslagerij van Schie verlengen sponsorcontract

Zowel Cafetaria de Rooy als Keurslagerij van Schie hebben hun sponsorcontract met Korfbalvereniging NOVA verlengd. Beide bedrijven hebben al sinds een aantal jaar een sponsorbord langs ons hoofdveld. NOVA is blij dat deze echte lokale ondernemers al zo veel jaar verbonden zijn aan onze club. Dat beide sponsorcontracten nu weer zijn verlengd is geweldig nieuws.

Als de Nova-kantine gesloten is, gaan Nova-leden regelmatig een frietje eten bij Cafetaria de Rooij aan de Planetenbaan. De goedlachse eigenaar Mehrzad Payadar is een bekend gezicht in ons dorp en een goede gastheer. Cafetaria De Rooij staat bekend om zijn vele verse, zelfbereide producten.

Keurslagerij van Schie is een moderne slagerij, gericht op het leveren van vlees en worst van goede kwaliteit. Naast de slagerij is er een worstmakerij waar vele eigengemaakte vleesproducten geproduceerd worden. Van een heerlijke boerenachterham tot gegrild stukje Zeeuws spek. Uit de worstmakerij komen ook onze heerlijke gehaktballen en rookworsten, ideaal voor bij de warme maaltijd.