Clinic door korfbalinternational! | Zaterdag 27 juni

24 jun Clinic door korfbalinternational! | Zaterdag 27 juni

De E en D kregen afgelopen maand elke zaterdag een clinic van selectiespelers. Afgelopen zaterdag deed ook de C mee. De laatste clinic vindt aankomende zaterdag plaats en dat wordt een hele bijzondere, want korfbalinternational Nena Ellermeijer zal deze verzorgen!

Nena Ellermeijer
Nena Ellermeijer speelt in oranje onder de 21 jaar en speelt in het eerste van KV Wageningen. We kijken ernaar uit om veel van haar te leren tijdens de clinic.

Vriendjes en vriendinnetjes
Bij de laatste clinic voor de vakantie mogen alle spelers en speelsters weer een vriendje of vriendinnetje meenemen. Zij krijgen hiervoor een kaartje.

Foto’s en video
Het kan zijn dat er zaterdag een fotograaf van korfbalfoto.nl aanwezig is bij de clinic om foto’s en filmpjes te maken. Kinderen die niet op de foto willen, kunnen dit mailen naar redactie@kvnova.nl. Deze kinderen zullen dan een lintje om krijgen, zodat de fotograaf weet dat zij niet in beeld mogen.

Coronaregels
Uiteraard geldt zaterdag nog steeds het coronaprotocol. Dat betekent onder andere dat er geen ouders op het terrein mogen en dat de kinderen 1,5 meter afstand moeten houden van de trainers. Kinderen hoeven onderling geen afstand te houden tijdens de training.