Clubheld Marcel Jairam 2e van gemeente De Bilt

15 nov Clubheld Marcel Jairam 2e van gemeente De Bilt

eindstand-clubheldenOnze clubheld Marcel Jairam is op de 2e plaats geëindigd van de verkiezing. De winst leek binnen handbereik, maar Fraternitas heeft ons toch ingehaald. Niet getreurd! Hij maakt nog steeds kans om Regiowinnaar te worden. Marcel heeft namelijk het hoogste gemiddelde cijfer!  In heel Nederland worden 15 regiowinnaars gekozen door de jury van het AD.

Waarom hebben wij Marcel genomineerd?
Marcel staat symbool voor alle Clubhelden van Nova. Onze club Nova draait op vrijwilligers (veelal leden). Met elkaar zorgen we ervoor dat wedstrijden worden gespeeld, organiseren we leuke activiteiten & feestjes en kunnen we o.a. een drankje bestellen in onze kantine. Marcel (30jr) doet veel voor Nova. Al sinds zijn 14e doet hij vrijwilligerswerk. In die jaren heeft hij enorm veel gedaan: jaarlijks teams coachen, schoolkorfbal-toernooi en Kangoeroedag organiseren, assisteren van Penningmeesters, geholpen met sponsoring, wedstrijden fluiten, schrijven van het nieuwe beleidsplan, en al 10 jaar lang onderdeel van de Technische Commissie en nu ook bestuurslid van Nova! Deze werkzaamheden zijn veelal ook gelijktijdig, dus dan kun je je misschien voorstellen hoeveel tijd hij hiermee kwijt is. Maar dat alles heeft hij natuurlijk niet alleen gedaan. Er zijn heel veel mensen die hieraan hebben meegewerkt. Marcel geeft aan liever niet in de schijnwerpers te staan. Maar zoveel inzet willen we zeker belonen! Want iemand die altijd anderen voorop zet en zo een groot hart heeft, mag best een keer in het zonnetje worden gezet!

 

Hoe worden de winnaars bepaald?

Gemeentewinnaars
Per gemeente komen er 2 winnaars uit de bus.
1: De clubheld met de meeste stemmen
2: De clubheld met hoogste gemiddelde rapportcijfer. Check !
Deze 2 gemeentewinnaars maken kans om regiowinnaar te worden.

Regiowinnaars
Uit alle gemeentewinnaars kiest redactie van AD Utrechts Nieuwsblad vervolgens de Regiowinnaar. Zij zullen hier motivaties, aantal stemmen en gemiddeld rapportcijfer laten meewegen. Dat betekent dat het dus niet zo hoeft te zijn dat de clubheld met de meeste stemmen ook de regiowinnaar wordt. Op 21 november wordt op clubheld2016.nl en in de betreffende titel de regiowinnaar bekend gemaakt.

Landelijke winnaar
Op 30 november zal de Clubheld van het Jaar 2016 worden gekozen. Alle 15 regiowinnaars komen op deze feestelijke avond bij elkaar en worden gepresenteerd aan een jury bestaande uit bekende sporters. Deze jury zal die avond bekend maken wie de hoofdprijs van €10.000,- voor de club wint. De andere winnaars ontvangen een cadeaucheque van BOL.com t.w.v. €400,-.