Corona-coördinatoren bedankt!

02 jul Corona-coördinatoren bedankt!

 

 

 

 

Ineens moesten we bij NOVA een nieuwe vacature uitzetten, namelijke van ‘corona-coördinator’. NOVA had meerdere corona-coördinatoren nodig om weer open te mogen voor trainingen. Bij iedere training moest tenminste één corona-coördinator aanwezig zijn om te zorgen voor een juiste toepassing van het corona-protocol voor, tijdens en na de trainingen.

Toen bleek dat NOVA vanaf 30 april weer mocht starten met trainen, meldden zich direct vrijwilligers aan om corona-coördinator te worden. Zij kregen instructies tijdens een informatieavond en konden toen meteen aan de slag.

Bij elke training waren er coördinatoren aanwezig. Zij waren te herkennen aan een geel hesje en zorgden er onder andere voor dat iedereen zijn of haar handen wasten, zodra hij of zij het NOVA-terrein betrad. Ook zetten de corona-coördinatoren aan het einde van elke training een emmer met sop en doekjes klaar, zodat de spelers alle materialen meteen konden schoonmaken voordat deze weer in het materialenhok werden gelegd. Wie weleens een training van de Kangoeroes heeft gezien, weet dat deze jonge spelers heel veel materialen gebruiken. Deze maakten de corona-coördinatoren altijd allemaal netjes schoon.

NOVA wil alle corona-coördinatoren heel erg bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden! Onze vaste corona-coördinatoren waren: Michel Godefroy, Bianca Berger, Carol Bartels, Jasper van Rooijen, Marian Bombeeck, Martine Kreuger, Vincent Baas, Marjan Fretz, Ellen van Tellingen, Menno en Annet Verkade, Joost van Kessel en Steven Bakker. Daarnaast hebben er nog andere vrijwilligers geholpen. Zonder jullie hadden er geen teams kunnen trainen. Bedankt!

We willen ook alle spelers en trainers bedanken voor het netjes opvolgen van de maatregelen. Trainers zorgden voor aangepaste trainingen en spelers hielden zich aan de regels.