CuliNova en feest | Het was genieten!

13 okt CuliNova en feest | Het was genieten!

‘Mag ik je QR-code even scannen? Dan krijg je daarna een polsbandje van mij.’ Best raar om zo de kantine binnen te gaan. Maar dat hadden we er graag voor over. Afgelopen zaterdag was het namelijk reuze gezellig tijdens CuliNova en het aansluitende feest.

De Goed Idee Commissie had als thema van CuliNova gekozen voor een ‘Italiaanse avond’. En Italiaans was het! Op alle tafels stonden pizzarettes waarin alle aanwezigen hun eigen mini-pizza’s konden bakken. Daarnaast konden zij kiezen tussen verschillende soorten pasta’s en sauzen. En dat was nog niet alles. Als toetje genoot iedereen van een heerlijke tiramisu.
Nadat iedereen klaar was met eten, alles was opgeruimd en de tafels aan de kant waren geschoven, was het tijd voor een feestje! Het eerste Nova-feest nadat we ruim anderhalf jaar geleden dicht moesten. Er werd voluit gedanst op muziek gedraaid door ‘DJ Ruben’ en de ‘Mies en Ro Disko Sjo’. Uiteraard mocht Cotton Eyed Joe niet ontbreken.

Wat was het fijn om op deze manier weer bij elkaar te komen. Veel dank aan de Goed Idee Commissie voor de organisatie van deze top avond!