Dag van de vrijwilliger!

07 dec Dag van de vrijwilliger!

Ze zijn onmisbaar bij NOVA: vrijwilligers! Daarom vragen we op de ‘dag van de vrijwilliger’ wat extra aandacht voor hen/jullie. 

Op iedere ledenvergadering komt naar voren dat NOVA niet kan bestaan zonder al onze vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn zowel jong als wat ouder: zo helpen veel van onze leden tussen de 12 en 18 jaar al een aantal maanden bij de Kangoeroes, coachen en trainen veel van onze spelers een eigen team, staan er tegenwoordig bij elke training Corona-Coördinatoren langs de lijn en worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Achter de schermen gebeurt er ook een heleboel! Wanneer er niemand op de club is, worden de voorraden van de kantine aangevuld, kapotte lampen vervangen en wordt het nodige andere onderhoud verricht. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mensen nodig die de trainingsschema’s maken, de wedstrijdzaken regelen en hebben we scheidsrechters nodig (zowel op ons eigen terrein als daarbuiten).

Kortom: wij zijn ontzettend trots en dankbaar voor de klussen, activiteiten en andere zaken die onze vrijwilligers altijd oppakken.

Bedankt toppers!