Dagje uit Jeugd 11 juni – D, C, B en A

26 mei Dagje uit Jeugd 11 juni – D, C, B en A

SEC-Survivals-logo_outdoor-park-met-slogan_500x125px_GIFZaterdag 11 juni is het zover, het jaarlijkse dagje uit staat gepland. En jullie kunnen aan de bak, het wordt een sportief uitje!! We gaan namelijk naar Outdoorpark SEC Survivals in Almere. De activiteiten vinden plaats in de natuur en jullie komen in contact met zand, modder, water, gras, touw, hout, enzovoort. Zorg dus voor kleding die vies mag worden en neem schone kleding mee. Korte broek is niet geschikt. Tijdens het survival avontuur hebben we nog een kleine pauze waar we iets lekkers kunnen nuttigen. Na afloop is er gelegenheid om te douchen, zodat jullie schoon en fris weer bij Nova aankomen.

We vertrekken om 11.30 uur richting Almere en zijn rond 17.00 uur weer bij Nova. Daar staat nog een lekker patatje op ons te wachten. Kosten incl. eten en drinken: € 16,00.  Geef je nu op! 

Tevens zijn wij op zoek naar ouders/verzorgers die willen rijden, want zonder vervoer kunnen wij er niet komen. Nieuwsgierig geworden: kijk alvast op de site: www.sec-survivals.nl

We hopen dat we met een grote groep richting Almere kunnen gaan.

Tot 11 juni!
Jeugdfeestcommissie