Dit waren de nieuwjaarsborrel en muziekbingo 2022!

09 jan Dit waren de nieuwjaarsborrel en muziekbingo 2022!

Wat was het fijn om weer een aantal leden bij elkaar te zien. Weliswaar digitaal, maar niet minder gezellig! Afgelopen zaterdag was de mini-nieuwjaarsborrel met aansluitend een fantastische muziekbingo.

Het begon met een woordje van onze voorzitter Steven Bakker. Hij wenste iedereen een gelukkig nieuwjaar en keek vol trots terug op wat we het afgelopen jaar allemaal met elkaar hebben gedaan en bereikt. Ook een paar aanwezigen deelden hun hoogtepunten bij NOVA van het afgelopen jaar.

Na dit, toch wel een beetje, formele gedeelte was het tijd voor waarvoor iedereen eigenlijk was gekomen: de muziekbingo! En dat was niet alleen maar luisteren naar welke plaatjes we te horen kregen. We konden allemaal genieten van een mooie show van de quizmaster Michel! Samen met John en Ruben zorgde hij voor wat technische hoogstandjes. Zo zagen we achter Michel mooie beelden van de Giga Kangoeroedag, de jeu de boulers, het enige Novafeest van 2021 en fragmenten uit de laatste wedstrijd van Nova 1.

Bij een bingo horen natuurlijk mooie prijzen. En deze waren er volop aanwezig. Al deze prijzen waren afkomstig van een aantal van onze sponsoren: Van der Laan Groente & Fruit, De Mol Drankenspecialist, Hoogvliet Bilthoven en Paramedisch Centrum Bilthoven.

Toen iedereen zijn laptop weer had dichtgeklapt, was de avond voor de winnaars nog niet voorbij. Zij kregen Michel aan de deur om hun prijs in ontvangst te nemen.

Veel dank aan Michel, Ruben, John én onze sponsoren! Maak er allemaal een mooi jaar van. Hopelijk tot snel!