Doe mee met twee activiteiten en verdien 25 euro | NOVA en Helping Heroes

16 jul Doe mee met twee activiteiten en verdien 25 euro | NOVA en Helping Heroes

Meedoen met leuke en leerzame activiteiten en geld verdienen, kan dat? Ja! NOVA biedt in samenwerking met Helping Heroes drie activiteiten aan. Deelname aan twee van deze activiteiten betekent een bol.com-bon van 25 euro voor jou en 25 euro voor NOVA! Dat is dus eigenlijk een win-win-win-situatie.

Voor wie is het?
De activiteiten zijn voor iedereen tussen de 13 en 27 jaar. Hartstikke leuk om samen met je teamgenoten te doen. Je mag ook samen met een vriend of vriendin meedoen.

Welke activiteiten en wanneer?
NOVA heeft samen met Helping Heroes een pakket van drie activiteiten samengesteld, namelijk:

 • Clean up & Archery Tag: dit spel is een soort mix tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Niet gevreesd, de pijlen hebben speciale ‘punten’ waardoor ze je gewoon kunnen raken zonder je pijn te doen of blauwe plekken te veroorzaken.
  • Wanneer? Zaterdag 24 juli om 9.30 uur.
  • Waar? Bij NOVA.
  • Als warming up gaan we eerst het zwerfafval rondom onze velden even opruimen. Zo gebeurd met zijn allen!
 • Cupcakes bakken: ben jij een meester cupcake-bakker of wil je dit juist een keer proberen? Bestel een cupcake-pakket en duik thuis de keuken in. Versier de cupcakes en stuur een foto naar redactie@kvnova.nl. De bakkers van de drie mooiste cupcakes winnen nog een extra prijs.
  • Wanneer? De pakketten zijn vanaf woensdag 21 juli op te halen bij NOVA. Je kunt vervolgens in je eigen tijd de cupcakes bakken, maar dit moet wel vóór 30 juli.
  • Waar? Thuis.
 • Cursus Levensreddend handelen: een serieuze cursus die eigenlijk iedereen moet hebben gevolgd. Zo weet je hoe je moet handelen als er iets ergs met iemand gebeurt. Het geeft ook best een veilig gevoel als veel mensen in je omgeving de cursus hebben gevolgd.
  • Wanneer? Zodra jij je hebt aangemeld, krijg je een link naar de online cursus. Je kunt de cursus dan volgen op een moment dat jou uitkomt. Het moet wel vóór 10 augustus. De cursus duurt 2 tot 3 uur, en je kan hem ook in een paar kleine stukjes doen: makkie!
  • Waar? Thuis.

 

Hoe werkt het en wat verdien je ermee?
Wanneer je je hebt aangemeld voor twee van de bovengenoemde activiteiten krijg je een appje van iemand van Helping Heroes. In dat appje staat meer informatie over de activiteiten en wat de organisatie nog van jou nodig heeft om mee te kunnen doen. Heb je je opgegeven voor Archery Tag? Dan kom je dus op zaterdag 24 juli om 9.30 uur naar NOVA om dit spel te spelen. Heb je je opgegeven voor cupcakes bakken? Dan kun je het pakket ophalen bij NOVA en kun je thuis aan de slag. Ga jij de online cursus Levensreddende handelingen volgen? Dan krijg je een linkje digitaal toegestuurd.

Wanneer jij aan minimaal twee van de activiteiten hebt deelgenomen, ontvang je een bol.com-bon ter waarde van 25 euro! Je verdient er niet alleen zelf wat mee, maar je zorgt er ook voor dat NOVA 25 euro krijgt per deelnemer. Helping Heroes verhoogt het bedrag voor NOVA bij meer deelnemers. Dus hoe meer deelnemers, hoe beter!

Wat is Helping Heroes?
Helping Heroes is een stichting die maatschappelijke diensttijd (MDT) trajecten voor jongeren van 14 tot 27 jaar verzorgt in de regio Utrecht. Met deze activiteiten zorgen ze er voor dat jongeren leuke én nuttige activiteiten doen.
Misschien is het MDT wel wat voor jou? Kijk dan op www.helping-heroes.nl.
Voor vragen over het MDT en de bovengenoemde activiteiten kun je ook bellen of appen met Erik Blokpoel van Helping Heroes op 06 11343669.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Klinkt dit goed en wil jij wel aan twee of meer activiteiten deelnemen? Tuurlijk! Mail dan je naam, telefoonnummer en aan welke twee of drie activiteiten je wilt deelnemen naar redactie@kvnova.nl. Wij sturen je gegevens naar Helping Heroes, zodat zij contact met jou kunnen opnemen. Voor vragen kun je mailen naar de NOVA-redactie.

Wees er snel bij, want er is maar plek voor 40 personen!