Driekamp zaterdag 11 april | Speelschema en activiteiten

06 mrt Driekamp zaterdag 11 april | Speelschema en activiteiten

Net zoals vorig jaar zullen we aan het begin van het 2e helft veldseizoen een oefentoernooi organiseren. ​Dit keer een toernooi op de zaterdag voor Pasen, 11 april. ​Het toernooi organiseren we voor alle teams binnen Nova. De wedstrijden beginnen om 9.00 uur en de laatste wedstrijd zal om 18.30 uur afgelopen zijn.

De meeste teams spelen een driekamp met aangepaste speeltijden, behalve de F, E-teams, D2 en de Recreanten; zij zullen een volledige wedstrijd spelen.

Speelschema
Het speelschema vind je hier (er heeft inmiddels een wijziging plaatsgevonden). Het schema kan eventueel nog worden aangevuld, zodra er wijzigingen zijn.

BBQ
Gedurende de hele dag kun je lekkere wafels en broodjes knakworst kopen. Vanaf 18.30 uur sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ. De BBQ bestaat uit verschillende soorten vlees, salade, brood en sauzen. De kosten voor de BBQ zijn €10,- of €5,- per persoon. Je kunt je tot en met 5 april aanmelden voor de BBQ.

Geef je hier op voor de BBQ.

Hulp
Deze dag kan natuurlijk niet zonder hulp georganiseerd worden. Geef je daarom op via dit formulier. Alle hulp is welkom!

Vragen
Heb je nog vragen en of opmerkingen mail dan naar toernooi@kvnova.nl of spreek ons aan.

Lotte, Eline, Nici, Tessa en Annabelle
Organisatie driekamp