Druk bezochte Italiaanse Vrienden van NOVA-avond

01 apr Druk bezochte Italiaanse Vrienden van NOVA-avond

Op vrijdag 29 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse Vrienden van NOVA-avond. De ruim 40 aanwezige Vrienden hebben genoten van diverse Italiaanse versnaperingen en drankjes.

Dit jaar zijn er maar liefst 11 nieuwe Vrienden toegetreden tot de Vrienden van NOVA. Een geweldig aantal dat maar weer eens onderstreept hoe trots wij mogen zijn op zo veel betrokken leden, oud-leden, spelers en ouders.

Naast de lekkere hapjes en gezellig avond is er ook een bestemming gekozen voor de dit jaar opgebrachte Vrienden Bijdrage. Waar de Vrienden in de afgelopen jaren steeds ondersteunde bij grote uitgaves (nieuw binnen en buiten meubilair, pinsysteem in de kantine) is er dit jaar gekozen voor een verdeling van het geld over 3 relatief kleinere uitgaves:

  1. Giga Kangoeroedag: In september organiseren wij weer de Giga Kangoeroedag. Deze dag is enorm belangrijk voor de aanwas van nieuwe jeugdleden bij NOVA. De Vrienden doen een bijdrage voor de organisatie van de Giga dag.
  2. Nieuwe ballen: Zowel voor de senioren als voor de jeugd worden er nieuwe ballen beschikbaar gesteld door de Vrienden. Voorwaarde is wel dat iedereen bewust met deze nieuwe en de reeds beschikbare ballen omgaat.
  3. Communicatiesystemen voor scheidsrechters: Ons scheidsrechterskorps maakt hele mooie stappen en gaan steeds hoger fluiten. Om dit te faciliteren wordt er door de Vrienden geïnvesteerd in een nieuw (verplicht) communicatiesystemen voor scheidsrechters.

 

De `Vrienden van NOVA´ is een groep mensen (ouders, spelers, oud-spelers, etc.) die NOVA een warm hart toedragen en dit tot uitdrukking brengen door NOVA financieel te steunen. Met de jaarlijkse bijdrage van €50,- kan NOVA allerhande zaken regelen die anders onhaalbaar zijn.

Wat er met de bijeengebrachte gelden gebeurt, bepalen de ‘Vrienden van NOVA’ samen op een gezellige avond, meestal in maart/april.

Wil jij ook Vriend van NOVA worden? Neem contact op met de
sponsorcommissie: sponsorcommissie@kvnova.nl.