Een trotse kerstgroet

18 dec Een trotse kerstgroet

2018 is in velerlei opzichten een bijzonder jaar geweest.

Zo mochten wij het afgelopen jaar weer meerdere kangoeroes binnen de club verwelkomen en werden er sportief vele hoogtepunten gevierd. Veel jeugdkampioenen die ook weer door de gemeente tijdens het Kampioenengala geëerd werden, maar bovenal leden die met heel veel plezier de gelegenheid kregen om meerdere malen in de week sportief bezig te zijn.

Dit, afgewisseld met de leuke activiteiten die naast het korfbal werden georganiseerd, is iets wat ons zeker trots maakt.

Natuurlijk zijn er ook dingen die voor verbetering vatbaar zijn, maar laten we niet vergeten dat we binnen onze relatief kleine vereniging  vrijwilligers hebben die maar één ding voor ogen hebben: Het beste voor KV NOVA.

De vele positieve berichten tijdens de Algemene Ledenvergadering  zijn zeer warm geweest. Opnieuw een signaal dat we er met z’n allen het beste van willen maken.

Met z’n allen de handen ineen slaan: Wat een mooie kerstgedachte.

Wij willen iedereen bedanken die het afgelopen jaar, op wat voor een wijze dan ook, voor onze vereniging  het hart op de goede plaats heeft gehad. Zonder al die steun en hulp is het niet te doen om de vereniging draaiende te houden. Wij hopen ook volgend jaar weer op jullie te mogen rekenen.

Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik om iedereen hele fijne feestdagen en een zeer voorspoedig, gezond en sportief 2019 toe te wensen.

Het bestuur.