Een lente vol activiteiten bij NOVA

05 mei Een lente vol activiteiten bij NOVA

Alhoewel het weer het nog een beetje laat afweten, is de lente is volle gang. En dat is een hele leuke bij NOVA! De komende weken staan er namelijk een hoop leuke activiteiten op de planning. Bij deze activiteiten zijn vriendjes en vriendinnetjes ook meer dan welkom. Voor zover de coronamaatregelen het toelaten, halen we alles uit de kast om er met z’n allen een mooie zomer van te maken!

De activiteiten zijn voor jong en oud. Voor de jeugd organiseert de jeugdfeestcommissie onder andere een vossenjacht en een smokkelspel en verzorgt de selectie weer leuke en leerzame clinics. Ook zullen we weer de Avondvierdaagse NOVA-editie lopen. Verder spelen alle teams nog onderlinge wedstrijden en staat het Tienentoernooi op de planning*.

Bekijk de hele planning om te zien wat we deze zomer nog meer gaan doen. Neem vooral een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje mee naar de activiteiten. Laat dit bij de activiteiten van de jeugdfeestcommissie even weten aan onze NOVA Gastvrouw via gastvrouw@kvnova.nl. Informatie over de clinics volgt nog, net als het aanmeldformulier voor de activiteiten van 29 mei.

Wij hebben er zin in!

* We zijn afhankelijk van de coronamaatregelen of alle activiteit kunnen plaatsvinden.