Eerste SamenLoop voor Hoop in De Bilt | Doe mee!

03 mrt Eerste SamenLoop voor Hoop in De Bilt | Doe mee!

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 wordt in gemeente De Bilt de eerste SamenLoop voor Hoop gehouden; een wandelevenement waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. Tijdens een 24-uurs wandelestafette staan zoveel mogelijk teams en lotgenoten stil bij kanker en vieren het leven. Tijdens het evenement zijn er drie ceremonies, veel muzikale optredens en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen. 

Het evenement start op vrijdag 28 juni om 19.00 uur. Een aantal ouders van Nova doet mee aan dit evenement. We zijn nog op zoek naar een paar deelnemers en/of sponsors. 

Dus heb je zin in een leuk evenement en houd je van wandelen? Doe dan mee!

Op zaterdag 29 juni om 14.00 uur is er een speciale Kinderloop van 24 minuten. De meiden van Nova E2 hebben een team ingeschreven voor deze kinderloop. Het zou leuk zijn als meer jeugdleden van Nova zich bij dit team zouden willen aansluiten. De inschrijfkosten bedragen 3 euro. Wil je mee doen? Geef je dan zo snel mogelijk op!

Wil je meelopen of gewoon meer informatie neem dan contact op met Josja Mulder tel. 0637337691 of mulderjosja@gmail.com.

https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/utrecht/de-bilt/