Fernand Lith en Mathijs Pot nieuwe trainers NOVA 2

17 jun Fernand Lith en Mathijs Pot nieuwe trainers NOVA 2

Wij zijn blij te kunnen melden dat Fernand Lith en Mathijs Pot het nieuwe trainersduo voor NOVA 2 vormen. Met het aansluiten van Fernand en Mathijs is de selectiestaf voor volgend seizoen nu compleet:

NOVA 1: Pascal Frank (hoofdtrainer/coach), Jasper van Rooijen (assistent trainer), Raymond Houtman (teammanager)

NOVA 2: Fernand Lith (trainer/coach), Mathijs Pot (trainer)

Voor veel mensen bij NOVA is Fernand geen onbekende, hij heeft één seizoen in onze selectie gekorfbald en kwam ook dit seizoen nog regelmatig kijken bij de selectie. Fernand heeft veel ervaring als korfbaltrainer opgedaan bij bijvoorbeeld de junioren van Dalto. Daarnaast brengt hij de nodige sportkennis mee door zijn werk als Sportinstructeur bij Defensie.

Ook Mathijs zullen een aantal mensen bij NOVA herkennen. Hij is opgegroeid in Utrecht en is zijn korfbal carrière gestart bij Synergo. Sinds een aantal jaar woont hij in Almere en heeft bij EKVA in de selectie gespeeld. Mathijs heeft ruime ervaring als trainer, zo is hij de afgelopen twee seizoenen hoofdtrainer geweest bij HKC Haarlem.

We zijn enorm blij dat we na een zoektocht van een aantal maanden bij Fernand en Mathijs als trainersduo zijn uitgekomen. Beide heren passen perfect in de profielschets die wij van tevoren hadden opgesteld. Hun aanstelling werd met luid gejuich door onze selectie ontvangen, iedereen heeft enorm veel zin in volgend seizoen!

Namens de TC,

Steven Bakker en Jaco Schippers