Filmavond jeugd een groot succes!

19 okt Filmavond jeugd een groot succes!

Vrijdag 8 oktober vond de jaarlijkse filmavond voor de jeugd plaats. Er waren drie films, voor elke leeftijdsgroep één. Tijdens elke film was er een kleine pauze waarin de kinderen een zakje chips en wat limonade kregen.

De avond werd afgetrapt met een film voor de kangoeroes. Ongeveer 40 kangoeroes keken naar naar Winnie de Pooh. Winnie de Pooh en zijn vriendjes gingen samen opzoek naar een staart voor Iejoor de ezel, want hij was zijn staart kwijtgeraakt. Degene die de leukste en origineelste staart zou vinden, kreeg een pot met honing. De kangoeroes werden meegenomen in het spannende en leuke avontuur, opzoek naar de staart van Iejoor.

Na de kangoeroes waren de F, E, D en G-korfbal aan de beurt. De film die voor hen werd gedraaid was de Disney film Ratatouille. Zij werden meegenomen in het verhaal van Remy de rat. Remy kan vanaf jongs af aan heel goed smaken met elkaar mengen, zodat het eten dat hij maakt erg lekker wordt. Hij vindt een vriend waarmee hij zelfs in een echt restaurant gaat koken! De kinderen vonden het erg leuk!

Als laatste film van de avond werd The Lion King Live Action film gedraaid. Deze film gaat over hoe een kleine leeuw de koning van het dierenrijk wordt. Voor deze film hadden vier kinderen zich opgegeven. Uiteindelijk zijn er nog een paar kinderen bijgekomen dus het was een erg leuk en gezellig groepje. Het was een spannende, leuke en soms emotionele film die zeker ook in de smaak viel bij de kinderen.

 

Met dank aan een aantal ouders en trainers was het een geslaagde avond.

De Jeugd feestcommissie