Gezellige jeugdfeesten vrijdag- en zaterdagavond

20 mrt Gezellige jeugdfeesten vrijdag- en zaterdagavond

Ze moesten er een tijd op wachten, maar afgelopen vrijdag- en zaterdagavond vonden er dan eindelijk verschillende jeugdfeesten plaats voor onze jeugdleden! We geven je een korte indruk van deze geslaagde avonden in de verslagjes hieronder. 

Gala B & C
Normaal gesproken is dit gala rond kerst, maar door Corona moesten we dit blijven uitstellen. De spelers uit de B en C werden uitgenodigd om in hun mooiste kleren naar de kantine van NOVA te komen. De Goed Idee Commissie had deze tot in de puntjes versierd om er een echt gala gevoel bij te geven.

De avond begon met een heerlijk welkomstdrankje. Daarna zijn de gourmetstellen aangezet om heerlijke vleesjes en visjes op te bakken. Na een kleine pauze zijn de kinderen in 4 teams opgesplitst om tegen elkaar allerlei spellen te spelen. Zo deden ze een muziekquiz, moesten ze roze koeken op hun voorhoofd stapelen en tissuedozen leeg trekken. Uiteindelijk belandden er 2 teams in de finale. Deze hebben nog een eindspel uitgevoerd om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar zou worden.

Ondertussen moest er natuurlijk nog een prijs uitgereikt worden voor degene die het best gekleed waren. Dit waren Anouk (C2) & Fez (C1), zij mochten zich de hele avond de koning en koningin van het gala noemen!

Aan het einde van de avond is de muziek iets harder gegaan om nog even de heupen flink los te gooien!

Junglefeest Kangoeroes, F, E en D
Voor het feest van de jonge jeugd was het thema Jungle. In een mooi versierde kantine werden om 16.30 uur de verklede kangoeroes ontvangen, 17 kinderen in totaal. Na eerst een jungle kleurplaat te hebben gemaakt, gingen ze in groepjes een 5-tal spelletjes doen. Tussendoor kregen ze nog een bekertje limonade en een handje berenchipjes. Na een leuke minidisco was het al weer tijd om naar huis te gaan.

Om 18.30 uur was het tijd om de F, E en D jeugd (37 kinderen in totaal) te ontvangen. Allemaal verkleed in het junglethema. De kinderen werden in 2 groepen verdeeld en daarna kon het spel beginnen. Combinatiespel van ‘Minute to Win It’ en ‘Ik hou van Holland’ met spelletjes als ‘Raad het dier’, tissues uit de doos halen en post-it plakken.

Na een pittige strijd heeft uiteindelijk team 1 gewonnen. Daarna was het tijd om even te chillen met limonade en chips. Onze Dj’s Anouk (C2) en Michel begonnen met rustige muziek, maar al snel kwamen de ‘mini-disconummers’ uit de boxen. Om alvast in de sfeer van het Paaskamp te komen, hebben we druk geoefend voor de Novadans! Tot 21.00 uur werd er gefeest.

Kortom: Het was een fantastisch feest!

Organisaties
Dank aan iedereen die heeft geholpen bij de organisatie van de feesten: Eline, Noor, Milou, Marloes, Karin, Manon, Meral, Bianca, Niels, Tess, Lynn, Jessica, Mart, Marian, Anouk, Michel, Nynke en Helen.