Gezocht: Daghap Draaiers zaterdag en bardienstdraaiers woensdagavond

31 aug Gezocht: Daghap Draaiers zaterdag en bardienstdraaiers woensdagavond

We hebben weer even 2 oproepjes voor de bar! En daarbij introduceren we een hele nieuwe term ;). 

Schenk jij wat in voor de Jeu de boulers, Recreanten en Midweek teams?
Voor de woensdagen zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om een bardienst van 19.30-21.30 uur te draaien. Onze Jeu de boulers, Recreanten en Midweek teams sporten op dat moment. Het is een rustige bardienst die te combineren is met (huis)werk of een boek lezen. Ook kun je natuurlijk het Midweek team aanmoedigen dat die avond speelt.

Wil jij wel een woensdag een bardienst draaien? Stuur dan een mailtje naar clubhuis@kvnova.nl.

Word jij een zeer gewaardeerde ‘Daghap Draaier’?
Bij elke thuiswedstrijd van onze selectie (6x per seizoen) en bij speciale gelegenheden (zoals toernooien) willen we in onze kantine graag een daghap serveren, als extra bovenop ons standaardassortiment. Denk hierbij aan een broodje bal, broodje gezond, panini of saté met kroepoek.

Om dit mogelijk te maken willen we een groepje maken met mensen die het leuk vinden om een daghap in elkaar te draaien; de Daghap Draaiers. De bedoeling is dat elke Daghap Draaier 1 of 2 keer per seizoen verantwoordelijk is voor de daghap van die week. Lekker overzichtelijk, leuk en dankbaar om te doen!

Aanmelden? Heel simpel! Klink op deze link of scan de onderstaande QR-code om direct deel te nemen aan de Daghap Draaiers WhatsApp groep.

Alvast bedankt namens de Kantinecommissie!