Giga Kangoeroedag 2021 | Help je mee?

25 aug Giga Kangoeroedag 2021 | Help je mee?

Het komt al dichterbij; woensdag 22 september zal de vierde editie van de Giga Kangoeroedag plaatsvinden. 900 kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van verschillende scholen uit de gemeente De Bilt komen gezellig bij ons sporten. Mede dankzij deze dag hebben wij de grootste Kangoeroe Klup van Nederland. Om de Giga Kangoeroedag weer zo’n succes te maken als de vorige edities en de kinderen een mooie dag te bieden, hebben we jouw hulp hard nodig!

We hebben veel verschillende taken te verdelen, dus je kan kiezen welke taak het beste bij je past. We zoeken bijvoorbeeld mensen om een groepje kinderen te begeleiden, achter de bar te staan of het verkeer te regelen. Je hoeft als vrijwilliger geen korfbalervaring te hebben, ook niet als begeleider van een groepje.

Via deze link kun je je opgeven. Je kunt aangeven welk tijdsvak jij beschikbaar bent en bij welke taak jij ons kunt helpen. Geen voorkeur? Geef je dan op als ‘vrij inzetbaar’, dan kijken wij waar we nog mensen nodig hebben.

Zit jij op de middelbare school? Dan kun je het helpen bij de Giga Kangoeroedag inzetten als maatschappelijke stage! We hebben daar een formulier voor bij Nova.

Voor vragen kun je appen naar Coen op 0647548125.

Groetjes,
de Giga Kangoeroe Commissie