Grote Clubactie 2022 groot succes

21 dec Grote Clubactie 2022 groot succes

Wat zijn wij trots op onze leden! In totaal hebben we met de Grote Clubactie 1.793 loten en 2 superloten verkocht. Hierdoor heeft Nova van de Grote Clubactie een recordbedrag gekregen van € 4.215,84. Wat een geweldige prestatie! Vooral de jeugdleden hebben hun best gedaan om dit jaar veel loten te verkopen voor onze mooie vereniging.

Wij willen hierbij alle lotenverkopers en lotenkopers heel erg bedanken. We kopen hier onder andere nieuwe palen, ballen en ander materiaal voor de jeugd van voor om lekker te blijven korfballen.

Hoewel we enorm trots zijn op alle lotenverkopers, willen we de top 5 even uitlichten:
1. Anna (E2): 126 loten
2. Daan (E1): 75 loten
3. Lynn (B1): 73 loten
4. Liam (E4): 72 loten
5. Caitlyn (Speciaal korfbal): 61 loten

Korfbal is natuurlijk een teamsport. Dit is de top 5 van teams:
1. E2
2. E1
3. D1
4. Speciaal korfbal
5. B1

Prijzen vanuit Nova
De volgende prijzen zijn gewonnen:

  • Voor het team dat de meeste loten heeft verkocht, de E2, hebben we een verrassing in petto. Deze maken wij bij de prijsuitreiking bekend.
  • Een NOVA tasje voor Lexie van de Kangoeroes.
  • Een lekkere verrassing voor: Speciaal korfballers, F1, E1, E2, E3, E4, D1 en B1.
  • Een schrapkaart voor de Speciaal korfballers, E1, E2, E3, E4 en D1.
  • Een eigen inschietbal voor de E1, E2 en E3.
  • Een bowling set voor de Speciaal korfballers. Hiermee kunnen zij trainen.

 

De prijzen worden uitgereikt op 28 januari 2023, tijdens de rust van Nova 1. De wedstrijd van Nova 1 start om 16.30 uur. Wij nodigen alle teams van harte uit om naar het HF Witte Centrum te komen om de wedstrijd te komen kijken in de rust hun welverdiende prijs in ontvangst te nemen. De medailles voor de lotenverkopers die 25 loten of meer hebben verkocht zullen wij dan ook uitreiken. We nodigen alle kinderen die daarvoor in aanmerking komen ook uit om de 28e te komen.

Prijzen vanuit de Grote Clubactie
Naast deze prijzen vanuit Nova zijn er ook prijzen vanuit de Grote Clubactie die gegeven worden. We hopen dat de kinderen die zich daarvoor hebben opgegeven een leuke prijs krijgen. Als het goed is hebben jullie afgelopen week hier een bericht over ontvangen.

Trekking gekochte loten
De loten zijn op 6 december getrokken. Iedereen die een lot gekocht heeft kan op de site van de Grote Clubactie kijken of er een prijs is gevallen op het lot. Als je e-mailadres bekend is, krijg je hierover ook via de mail een bericht.

Nogmaals onze dank aan iedereen voor het nieuwe recordbedrag dat behaald is!

Nynke de Boer & Helen Wennekes
Organisatie Grote Clubactie Nova