Hello / Goodbye!

24 mei Hello / Goodbye!

hellogoodbyeNatuurlijk houdt Nova haar leden het liefst voor altijd bij zich, maar af en toe is het niet anders. Leden komen en gaan. In ‘Hello, Goodbye!’ zeggen we ‘Hello’ om onze nieuwste leden te verwelkomen en ‘Goodbye’ om gedag te zeggen tegen leden die vertrekken. De afgelopen tijd hebben we 6 nieuwe leden mogen verwelkomen en zeggen we ook tegen een aantal leden gedag.

Hello !
Zusjes Imane (D1 ) en Loubna (E1) zijn gezellig bij Nova komen korfballen. Imane vermaakt zich prima op de trainingen en heeft het schot en de doorloopbal snel geleerd. Loubna leert erg snel en heeft het op trainingen -aan haar vele gelach te zien- ook erg naar haar zin! Vorige week zaterdag heeft zij zelfs haar eerste wedstrijd gespeeld en dat ging erg goed!

Kristel Brekelmans is lid geworden van Nova en zal komend seizoen de A2 gaan trainen en coachen. Ze is 28 jaar, woont sinds kort in Bilthoven. Ze heeft jarenlang gekorfbald maar kan nu zelf niet meer spelen door een schouderblessure. Kristel is docent in opleiding voor de middelbare school.

M,L,JEen drietal spelers zullen komend seizoen 2016/2017 bij de selectie van Nova komen spelen. Ze mochten alvast even uitproberen hoe het Nova-shirt (ook al weer) aanvoelt.

Maarten van Brenk; is 29 jaar en speelde afgelopen jaren bij AW.DTV 1 in de Korfbal League. Hij gaat komend seizoen bij Nova selectie spelen en wordt ook coach van de A1 samen met Andreas Schippers. Maarten is de vriend van Michelle Reus uit Nova 1. “Nova is voor mij geen onbekende club. In het verleden heb ik hier al 2 jaar de selectie trainen gegeven en daar heb ik ook Michelle leren kennen. Ik zie het als een uitdaging om de club te stimuleren voor nu en in de toekomst. Mede om die reden heb ik ook besloten om naast het spelen in de selectie, samen met Andreas de A1 te gaan coachen. Ik kijk er naar uit!”

Lisa Rademakers; speelde van haar 5e tot 22e bij Nova en de afgelopen jaren bij Antilopen 1 in de overgangsklasse. We vroegen haar waarom ze juist nu weer naar Nova komt? ‘Nova voelt als thuiskomen, dat krijg je niet zo snel bij een andere club. Daar wil je toch het liefste voor spelen. Ik heb veel geleerd bij Antilopen, maar ik zie dat er bij Nova ook mogelijkheden zijn om te leren en door te blijven groeien. Daarnaast staat er een gemotiveerde groep spelers die graag beter wil worden en omhoog wil kijken met Nova.’

Job Paauw; is 22 jaar en speelde bij Antilopen 2 (res. 1e klasse) en mag het seizoen nu afmaken in Antilopen 1 (overgangsklasse). ‘Door mijn overstap naar Antilopen het afgelopen jaar ben ik in contact gekomen met nieuwe mensen in een nieuwe omgeving. Elke club heeft nét een andere kijk op het spel en als korfbalspeler neem ik deze ervaringen weer mee naar Nova!’

Goodbye!
Wietske Aalders & Ruud Nauta,
Wietske heeft vele járen bij Nova gekorfbald en is ook actief geweest als TC-lid. Afgelopen jaar speelde ze samen met haar vriend Ruud in Nova 5. Ze zijn naar Amsterdam verhuisd en zullen daarom Nova verlaten. Waarschijnlijk gaan ze bij een club in de buurt sporten.

Maurice Lindenaar, van kleins af aan Nova-lid. Sinds zijn 15e is hij trainer/coach van verschillende jeugdteams, dit seizoen van Nova A1. Komend jaar gaat hij de A1 van Mia coachen en daarmee de wedstrijden tegen Nova vast heel erg spannend maken!

Na bijna 4 jaar neemt Sander Smit afscheid van de Nova-selectie en verhuist hij naar Wageningen. Hij gaat daar samenwonen met zijn vriendin.

Naomi en Sem Gerritsen
hebben dit jaar sinds de zaal bij Nova gekorfbald, maar ook zij stoppen omdat ze zijn verhuisd.

Coach/trainer van Nova 2; Maik van Kouterik gaat zijn aandacht vestigen op het bouwen van zijn huis.

We nemen ook afscheid van Marian Bombeek , Adam en Salma El Haidouri, Kiki en Mila van Rees en Hugo Post.

Jorg van Rooijen
is helaas geblesseerd waardoor hij niet meer kan korfballen.

En last but not least; Minke Rigters (5 jr) gaat eerst haar zwemdiploma halen, we hopen haar daarna weer als lid te mogen verwelkomen !


We wensen iedereen veel succes en plezier met hun plannen en hopen elkaar bij Nova nog eens tegen te komen !