Hello / Goodbye! #4

15 jun Hello / Goodbye! #4

Natuurlijk houdt Nova haar leden het liefst voor altijd bij zich, maar af en toe is het niet anders. Leden komen en gaan. In ‘Hello, Goodbye!’ zeggen we ‘Hello’ om onze nieuwste leden te verwelkomen en ‘Goodbye’ om gedag te zeggen tegen leden die vertrekken. Deze keer zeggen we ‘Hello’ tegen Mex, Tanja en Karin en helaas ook weer gedag tegen een aantal van onze leden. 

 IMG_4177

Hello !
Mex (Marciano) de Vree,  (22 jaar) woont in Meteren. “Ik heb het afgelopen seizoen in Animo 2 gespeeld en ben  halverwege het seizoen naar 1 toe gehaald en daar gebleven. Ik heb bij Animo 15,5 jaar en altijd met heel veel plezier gespeeld. Ik ga aankomend jaar bij Nova spelen om mezelf door te ontwikkelen. Ik ben in aanraking met de club gekomen door mijn vriendin Tessa van der Laan die hier ook speelt. De ambitie die de club heeft spreekt mij heel erg aan. Ik heb er veel zin in!”

Tanja Aalders en Karin Meijers, twee oude bekenden. Tanja nam een jaartje pauze om haar bestuursjaar bij MSFU “Sams”, faculteitsvereniging van geneeskunde in Utrecht, te kunnen vervullen. Karin heeft zich het afgelopen jaar op haar studie gericht. Tanja en Karin gaan deelnemen aan de Selectie voor Nova 1/2 komend seizoen 2016/2017.

Goodbye!
Ben Oelderik, kan in verband met een blessure helaas volgend seizoen nog niet korfballen. We hopen hem er snel weer bij te hebben!

Laura Veltman, kan vanwege haar werk niet langer lid blijven bij Nova. We wensen haar heel veel succes hierbij!

Ruth Anninga, Daniëlle Jansen, Lotte Verhaar, Minke Mulder en Lysanne Hilhorst nemen allen helaas afscheid van ons in verband met hun studie. We wensen hen allemaal heel veel succes en hopen dat ze zo nu en dan tussendoor, maar ook na hun studie weer eens langskomen bij Nova!

Norine el Ghazi, Mijke van de Velde en Rune Keesmaat hebben ook besloten om korfbal volgend seizoen op een lager pitje te zetten.

We wensen iedereen veel succes en plezier met hun plannen en hopen elkaar bij Nova nog eens tegen te komen !