‘Hello, Goodbye’!

02 mrt ‘Hello, Goodbye’!

hellogoodbye

Hello!
Natuurlijk houdt Nova haar leden het liefst voor altijd bij zich, maar af en toe is het niet anders. Leden komen en gaan. Om jullie hierover op de hoogte te houden hebben we een nieuwe rubriek aan de nieuwsbrief toegevoegd: ‘Hello, goodbye!’. ‘Hallo’ om onze nieuwste leden te verwelkomen, ‘Goodbye’ om gedag te zeggen aan leden die vertrekken. De afgelopen tijd hebben we 6 leden mogen verwelkomen en zeggen we (hopelijk tijdelijk) gedag tegen 1 lid.

Britt Kolbach, D1. Britt kreeg helaas aan het begin van het zaalseizoen een vervelende knieblessure, maar kon laatst gelukkig weer meedoen met de wedstrijd. Dit ging heel goed!
Maud Molenaar, D1. Maud heeft niet alleen een goed schot, ze is ook heel goed onder de korf. Als Maud onder de afvang staat, heeft ze bijna alle ballen!
Alessandra de Bruijn, 5 jaar, kangoeroes. Alessandra kan al heel goed schieten na een paar trainingen. En ze heeft een hele mooie Italiaanse voornaam, omdat haar moeder Gabriella uit Italië komt. Allessandra zit op de regenboogschool en volgend jaar komt ze bij Oona in de klas, die ook op de regenboogschool zit maar nu in een andere kleuterklas.
Oona Binnekamp, 5 jaar, kangoeroes. Oona gaat binnenkort al meedoen met het F3 team, omdat ze al van heel ver kan schieten en gooien.
Bram van Laar, pas 3 jaar, maar toch al een kangoeroe. Bram vindt het erg leuk om te springen van de kast als we in de zaal trainen. Hij doet ook nog wat andere soorten spelletjes dan de grote kinderen; blikken omgooien en tennisballen door de mand gooien.
Pelle Wage, 22 jaar, Nova 3. Na bijna twee jaar geleden ‘Goodbye’ te hebben gezegd tegen Pelle, mogen we hem nu weer verwelkomen! Na zijn studiereis van 6 maanden in Korea, heeft hij besloten om toch weer terug te komen. Hij versterkt Nova 3 en vult daarbij het plekje op van Can.

Goodbye!

Can Gulsen, 21 jaar. Can gaat voor zijn studie een half jaar naar Turkije, we wensen hem veel succes en hopen hem weer te mogen verwelkomen over 6 maanden!