Hello/Goodbye

14 jun Hello/Goodbye

hellogoodbye

Voordat we allemaal vakantie gaan vieren willen we de spelers en speelster die afgelopen seizoen lid zijn geworden nog even op deze manier verwelkomen en degenen die de club verlaten een ‘Goodbye’ zeggen.

Hello

Kangoeroes
Bij de kangoeroes hebben zich de volgende kinderen aangesloten: Jens Frank, Tes Verschuur, Ferre Looman, Marijn Looman, Fenne Baas, Morris Weijkamp, Livia Binnekamp, Jayden Kwakernaak, Cathelijne van Vught en Jaro van Vught. Welkom allemaal!

F3
Anne Top en  Jiske Stoker zijn dit jaar begonnen in de F3. Anne kan super goed verdedigen en het gooien en vangen gaat al steeds beter. Haar schoten gaan er ook vaak in. Jiske kan heel goed aanvallen en gooien. Ze heeft al alle wedstrijden meegedaan en doet het met plezier. De coaches zijn blij met deze twee meiden.

Senioren
Nathalie Honcoop speelde 6 jaar geleden bij DKV Victoria uit Diemen. Nu ze in Utrecht woont en een lange pauze wat betreft het korfballen heeft gehad, is ze bij NOVA begonnen. Ze heeft de afgelopen tijd met het vierde meegetraind en heeft haar eerste wedstrijd in het NOVA shirt laatst ook al gespeeld. Welkom Nathalie!

Goodbye

Kangoeroes
Bij de kangoeroes zeggen we helaas ‘Goodbye’ tegen Menno Booij, Bram van Laar, Rosella Lonis en Kate Vlieger.

F2
In de F2 zeggen we ‘Goodbye’ tegen Bart Kolbach, Mila van Rees, Ralf Nebbeling, Max Moolenbeek en Tosca Lonis.

D1
Uit de D1 verlaten Rebecca Joosen en Mark Dijkstra NOVA in de zomer.

C1
Nora Boose gaat weg bij NOVA, zij gaat bij TZ korfballen.

C2
Britt Kolbach gaat verhuizen en kan dus niet meer bij NOVA spelen, ze blijft wel korfballen.
Niels Hensbroek vond het korfballen niet meer zo leuk en gaat bij de buren volleyballen.
Maaike Ligterink vond het korfballen ook niet meer zo leuk en gaat voetballen.
Roos Engberink was is de zaal al gestopt, zij is meer gaan mountainbiken.
Veel plezier allemaal bij jullie nieuwe clubs!

A2
Fabian Lucas Luijckx gaat na de zomer in Eindhoven studeren en daar waarschijnlijk ook wonen.
Iris van der Rijst, baalt heel erg dat ze moet stoppen met korfballen. Ze krijgt het volgend jaar drukker met school en moet nog meer stage lopen.
Ook Dianne Huijboom en Vera Oosterom zijn gestopt bij NOVA.
Succes volgend jaar!

Senioren
Jochem Kuus heeft volgend jaar een druk studiejaar. Jochem zit al vanaf de F’jes bij NOVA en neemt voor nu even afscheid van korfbal. Succes met je studie Jochem!

Rutger Kuus heeft zich het afgelopen jaar veel ingezet voor de scheidsrechters van NOVA. Hij floot veel wedstrijden buiten de deur. Nu Rutger een kamer in Eindhoven heeft, waar hij bezig is met zijn master, is het niet meer met korfballen in Bilthoven te combineren. Rutger succes met je studie en bedankt voor je inzet!

Ook Fons Posthouwer heeft besloten te stoppen met korfballen.

Jaco Schippers keerde twee jaar geleden terug in het eerste van NOVA en heeft veel voor de selectie betekend. Nu gaat hij meer tijd besteden aan andere dingen, zoals golf. Jaco zal zich blijven inzetten voor NOVA, hij zal voor de club gaan fluiten.

Lisa Rademakers is wegens privéredenen gestopt met korfballen bij NOVA. Jammer, want haar intentie was om bij NOVA te spelen en hier ook te blijven. DOS heeft haar na deze lastige keuze gevraagd om volgend seizoen de selectie te komen versterken. Omdat ze nog lang niet is uitgekorfbald, zal ze volgend jaar dus daar te vinden zijn. Succes!

Wouter van Brenk vertrekt bij NOVA na vier jaar te hebben gecoacht, het eerste jaar de A1 en later het eerste. Met NOVA 1 heeft hij 4 kampioenschappen behaald. Volgend jaar zal Wouter de coach va MIA 1 worden. Bedankt Wouter en veel succes in Amersfoort!

Roely Kuus zal NOVA niet verlaten, maar willen we hier toch even benoemen. Roely heeft zich vele jaren ingezet voor NOVA en de afgelopen jaren voor de selectie. Zij stond 3 jaar lang naast Wouter als teambegeleider van het eerste. Roely bedankt en we zullen je nog wel zien bij NOVA!