Help jij 20 september mee op de Giga Kangoeroedag?

28 aug Help jij 20 september mee op de Giga Kangoeroedag?

Het is bijna weer zover: de Giga Kangoeroedag! Woensdag 20 september komen van 7 scholen uit de gemeente de kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 allerlei (bal)spelletjes doen bij NOVA. Om er weer een feestelijke dag van te maken, hebben we jouw hulp nodig.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die:

  • bij een spel willen staan om te begeleiden;
  • een groepje kinderen willen begeleiden;
  • na afloop een was willen draaien met de shirts die de kinderen hebben aangehad;
  • het verkeer rondom de parkeerplaats willen regelen;
  • kinderen kunnen helpen om naar het toilet te gaan;
  • kunnen helpen achter de bar.

 

De Giga Kangoeroedag is woensdag 20 september van 8.30-14.15 uur. Alle hulp is mooi meegenomen, ook al kun je maar een gedeelte van de dag helpen.

Kan jij helpen? Of heb je vragen over waarmee jij kunt helpen? Neem dat contact op met organisator Tjitske Frank (tjitskebl@hotmail.com of stuur haar een app via 06-22517331).

Helpen als maatschappelijke stage voor school
Zit jij op de middelbare school? Dan kan je vrij krijgen en deze dag laten gelden als maatschappelijke stage, die je waarschijnlijk voor school moet lopen. Natuurlijk moet je dit wel even met je ouders bespreken.

We hebben een brief opgesteld die je bij je mentor of afdelingsleider kunt inleveren. De scholen reageerden hier veelal positief op bij de eerdere edities van de Giga Kangoeroedag. De brief ligt op de bar in de kantine.

We hopen dat jullie kunnen helpen. Dan maken we er met z’n allen weer een feest van met de scholen!