Help jij NOVA het ‘Sportpark van de Toekomst’ te worden?

12 jun Help jij NOVA het ‘Sportpark van de Toekomst’ te worden?

NOVA is het proces van verduurzaming gestart! Om een duurzame vereniging te worden, moeten we nog veel stappen zetten. En dat betekent dat we veel moeten investeren. Onderstaande winactie kan ons hierbij helpen!  

Oostendorp Nederland is marktleider in sportveldverlichting. Het bedrijf bestaat 60 jaar en viert dit met alle sportclubs van Nederland. Wij hebben Nova aangemeld, zodat wij misschien een van de onderstaande prijzen winnen voor onze club en clubgenoten! Door het talent van clubgenoten in de spotlight te zetten, maken we kans op fantastische prijzen. Ook jij maakt kans op een prijs. ‘Niet geschoten is altijd mis’, zullen we maar zeggen.

Waar maken we kans op?
We maken kans op het ‘Sportpark van de Toekomst‘, een metamorfose van onze accommodatie ter waarde van € 50.000,-. Dit sportpark is modern, veilig, duurzaam en bevat innovatieve technologieën. Hoe gaaf zou het zijn als onze accommodatie straks dit Sportpark van de Toekomst is? Het is een van de prijzen die jij voor de club kunt winnen.

We maken ook kans op andere prijzen:

  • slimme besturing sportveldverlichting t.w.v. € 10.000,-
  • 1 jaar gratis service en onderhoud t.w.v. € 2.500,-
  • clubkleding of rondje voor de club t.w.v. € 250,-
  • altijd-prijs-bonus: gratis besparingscalculatie t.w.v. € 150,-
  • cadeaubon t.w.v. € 50,- voor degene die clubgenoten in de spotlight zetten

 

Wie zet jij in de spotlight en hoe doe je dit?
Zet iemand van Nova in de spotlight en vertel waarom hij of zij dit verdient. Je kunt bijvoorbeeld je teamgenoot of een ander lid in de spotlight zetten. Dit kan tot 30 juni 2022 via dit formulier!

Op naar een duurzaam Nova!