Help op de Giga Kangoeroedag als Maatschappelijke Stage voor school!!

13 sep Help op de Giga Kangoeroedag als Maatschappelijke Stage voor school!!

Kangoeroedag 2Wil jij helpen bij de Giga Kangoeroedag, maar moet je naar school? Dan hebben wij een brief voor je waarmee je vrij kunt vragen in het kader van een ‘Maatschappelijke stage’ voor school. Download de brief hier!

Afgelopen week heeft de organisatie van de Giga Kangoeroedag verschillende trainingen van jeugdteams bezocht. We zoeken namelijk nog dringend naar (jeugd)leden of ouders die komen helpen op de Giga Kangoeroedag op woensdag 21 september. Sommige spelers op de middelbare school kunnen deze dag vrij vragen in het kader van een ‘Maatschappelijke stage’ voor school. We hebben een voorbeeldbrief gemaakt. Deze kunnen jullie hier downloaden. Vraag wel eerst toestemming aan je ouders.

Klik hier voor: Brief Schoolvrij – maatschappelijke stage

Studenten / volwassenen
Ook leden die reeds studeren of werken roepen we op om toch nog te proberen een halve dag vrij te vragen of eventueel 2 of 3 uur langs te komen om te helpen. Misschien kun je wat later beginnen en de rest van de week wat extra uurtjes werken. Wij kunnen natuurlijk niet inzien hoe flexibel jullie werktijden zijn, maar er zijn vast een hoop mensen die wel iets kunnen regelen. We zouden dat enorm waarderen op deze belangrijke dag voor Nova!