Het hoofdveld is verplaatst

17 aug Het hoofdveld is verplaatst

‘Is het een idee om het hoofdveld te verplaatsen naar het begin van de accommodatie?’ Dit idee opperde Jacco een tijdje geleden. Het hoofdveld bevindt zich dan namelijk dichterbij het clubhuis, wat voor nog meer gezelligheid zorgt. Het plan zou worden uitgevoerd, maar daar waren wel een aantal stappen voor nodig.

De afgelopen maanden hebben een aantal mannen hard gewerkt om het hoofdveld, het achterste veld dichtbij de speeltuin, te verplaatsen naar het veld voor de kantine. Allereerst verplaatsten een aantal mannen de sponsorborden. Stap 2 was het scorebord verplaatsen. Jacco, Matthijs Achterberg, Maikel, Erik en Gert hebben het scorebord uitgegraven, omhoog gehesen en in een nieuwe kuil bij het hoofdveld geplaatst. Vervolgens is de elektra verlegd, zodat het scorebord ook op de nieuwe plek zou werken. Stap 3 is afgelopen weekend volbracht: Erik, Maikel, Jorg en Jacco verplaatsten de dug-outs.

Vanaf nu bevindt het hoofdveld van NOVA zich dus aan het begin van onze accommodatie, dichtbij de kantine. Ook met de nieuwe picknicktafels en de vernieuwde jeu de boules baan ziet NOVA er weer fris uit voor het aankomende seizoen. Hopelijk kunnen we daar snel weer van genieten met z’n allen.

Veel dank aan iedereen die de afgelopen periode heeft geholpen NOVA in een nieuw jasje te steken!