Hoofdtrainer Nova 1 seizoen 2017/2018 bekend

07 apr Hoofdtrainer Nova 1 seizoen 2017/2018 bekend

TomTom Rickli wordt de nieuwe hoofdcoach van Nova 1 voor het nieuwe seizoen 2017/2018. Hij speelt hoofdklasse bij Dalto 3 en coacht Dalto B1. De B1 speelt hoofdklasse en is 2e geworden op het NK. We zijn erg blij met de komst van Tom en hieronder stelt hij zich voor.

————————–
“Hallo Nova!

Ongeveer een maand geleden heeft Nova mij gevraagd om hoofdtrainer te worden van de vereniging. Na een aantal gesprekken binnen de vereniging ben ik enthousiast geraakt en voel ik mij vereerd dat ze mij hebben gevraagd. Afgelopen dinsdag heeft het laatste gesprek plaatsgevonden en heb ik ja gezegd!

Op dit moment speel ik in het 3de bij Dalto en ben ik coach van Dalto B1. Ik heb bijna mijn hele leven bij Dalto gespeeld en alle hoogste jeugdteams doorlopen, daarnaast mocht ik ook uit komen voor district Oost. Binnen Dalto geef ik al 10 jaar trainen aan jeugdteams. Naast Dalto heb ik een jaar voor Wit Blauw gespeeld in het eerste team.

Nu ben ik bezig met de hoogste korfbalcursus (KT4) en heb daarbij veel ambitie op het coaching vlak. Ik ben erg blij met de kans die ik bij Nova krijg om mezelf te ontwikkelen als hoofdcoach. 

Dit jaar studeer ik af op de Calo in Zwolle, in bewegingsonderwijs. Naast mijn studie ben ik een dag in de week werkzaam in het basisonderwijs. Leuk is het nog om te vermelden dat mijn opa als eerste in de familie is begonnen bij BIKO. De fusie club van Nova.

Ik hoop jullie binnenkort te zien op het veld bij Nova.  

Vriendelijke groeten,
Tom Rickli

——————-
We kijken uit naar een mooi korfbalseizoen !

Het bestuur
Marcel Jairam, Arie Anninga, Annabelle vd Weerdt, Pieter Keuning, Birgit Rademakers en Laura van Rooijen