In Memoriam | Hennie de Rijk

14 jun In Memoriam | Hennie de Rijk

In de avond van 12 juni is Hennie de Rijk overleden. Hennie is voor de huidige generatie een onbekende maar voor de oudgedienden een begrip.

Markant, dat is wel het woord wat Hennie het beste omschrijft. Hennie kwam in zijn jonge jaren over van Samos naar Kameo en heeft vele jaren gekorfbald in het eerste van Kameo. Hennie is jarenlang nauw betrokken geweest bij KAMEO en NOVA. Bij beide verenigingen is hij kantinebeheerder geweest en heeft hij deze taak jarenlang op zijn eigen(wijze) manier uitgevoerd.

In de beginjaren van NOVA gaf Hennie het gezicht aan onze kantine. Je kon hem uittekenen op zijn kruk achter de bar, sigaretje en een heel klein papiertje waar hij de bestellingen op noteerde. Hennie was er altijd, en als het laat werd na een feestje sliep Hennie op de EHBO-stretcher in de bestuurskamer om de volgende dag vroeg weer op te ruimen. Hennie was een man van weinig woorden, kon rustig alles aanschouwen en vond er het zijne van.

Kortgeleden is Hennie is opgenomen in het ziekenhuis en daar in de avond van 12 juni overleden. We zullen Hennie herinneren als een markante man die zich vele jaren heeft ingezet voor onze vereniging.

We wensen zijn broer Bert en alle andere familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verlies van Hennie. Hennie zijn uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.