In Memoriam | Wil Krommenhoek

04 okt In Memoriam | Wil Krommenhoek

In de nacht van dinsdag op woensdag 27 september is ons oudste lid, Wil Krommenhoek, op 93-jarige leeftijd overleden.

Ondanks Wil haar hoge leeftijd was zij een van de meest vitale jeu de boulers van onze vereniging. Dit kenmerkte zich doordat zij als een van de weinigen geen magneetkoord nodig had om de ballen van de grond te rapen als het potje was gespeeld. Ze miste bijna geen enkel jeu de boules-moment, ook al was het soms koud of regenachtig.

Wil is heel wat jaar lid geweest van onze vereniging, zo was zij al actief bij de eerste lichting jeu de boulers. Het clubje dunde met de tijd uit tot er op een gegeven moment werd besloten dat er niet meer genoeg spelers waren om leuk te kunnen spelen. Toen 4 jaar geleden onze jeu de boules-afdeling opnieuw werd geactiveerd, was Wil een van de eersten die zich meldde om weer lekker te komen gooien.

Naast dat zij er bijna altijd was, kon zij ook enorm goed mikken en was ze altijd lekker fanatiek in de potjes die werden afgewerkt. Doordat Wil altijd ruim van te voren aanwezig was, had ze ook vaak nog wat gesprekjes met korfballende leden die langsliepen of andere jeu de boulers. Daardoor wist iedereen in de vereniging wel wie Wil was. Haar kenmerkende lach als er een mooie of verrassende bal door iemand werd gespeeld, zal zeer worden gemist.

Met het overlijden van Wil verliezen we een zeer actief jeu de boules-lid en bovenal een heel erg sociaal en fijn mens. Wij wensen de familie en vrienden van Wil veel sterkte.